reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam ja jeszcze w dwu paku, zjadla loda popilam cola i ide do wanny a potem spac .
Ja tez czeka na tego sylwestra jak nigdy w zyciu.Potem moge rodzic.
Czytam wszystko co piszecie tylko jakos wenny do pisania nie ma , mowie wamm dobranoc odezwe sie jutro.

reklama
emilcia przekazywała wiadomości od sandraq ale nei w formie sms tylko sprawozdania, moze z nia rozmawiała?
Jutro ma wyjść ze szpitala.

Z obrzezaniem to trafiłaś jak kulą w płot, bo to święty obowiązek u zakutłańców...
Takiego ze skórką to tutaj nie uświadczysz...
Zresztą nawet gdy nie chodzi o religię to i tak mocno "propagują" bo tu na topie wszystko co amerykańskie :baffled::baffled::baffled::baffled:
Swoją drogą to mój m też jest i jak myślałam, że Polcia będzie Alkiem i rozmawialiśmy na ten temat, to awantura była, bo ja nie bardzo chciałam obrzezania ale na koniec usłyszałam od mojego m, " To ciekawe jak mu później wytłumaczysz, dlaczego jego ptaszek nie wygląda tak jak tatusia...." i w sumie przyznałam mu rację...

Pumpkin, zawsze można powiedzieć, że tatusia ptaszek sztuczny, a dziecka naturalny. Dobrze, że dziewczynek nie trzeba tak męczyć:baffled:

Kaja, Ty się nad tym 6 zastanawiaj, bo czas leci.:-)

Są plemiona w Afryce gdzie łechtaczkę obcinają bo wierzą, że to narzędzie szatana czy złego ducha czy jakoś tak..... Zapewne jakiś facet wpadł na ten cudowny pomysł, bo jakże by inaczej..... :dry::dry:

Chyba jednak u mnie zamiast seksu na wywołanie bedzie latanie po schodach:-Dmieszkam na 4 pietrze wiec no problemo:tak:

ci.... bo mój mąż to usłyszy i zamiast serduszkowania to będzie mnie ganiał z góry na dół i z dołu do góry. Mieszkam na 5 piętrze:-p:-D

3. Żadnych ingerencji medycznych bez twojej zgody
4. Zadnych lekw, badań inwazyjnych
kontynuować? :-D

kAja, jak coś ci przyjdzie jeszcze do głowy to kontynuuj:tak:

Z obrzezaniem to trafiłaś jak kulą w płot, bo to święty obowiązek u zakutłańców...
Takiego ze skórką to tutaj nie uświadczysz...
Zresztą nawet gdy nie chodzi o religię to i tak mocno "propagują" bo tu na topie wszystko co amerykańskie :baffled::baffled::baffled::baffled:
Swoją drogą to mój m też jest i jak myślałam, że Polcia będzie Alkiem i rozmawialiśmy na ten temat, to awantura była, bo ja nie bardzo chciałam obrzezania ale na koniec usłyszałam od mojego m, " To ciekawe jak mu później wytłumaczysz, dlaczego jego ptaszek nie wygląda tak jak tatusia...." i w sumie przyznałam mu rację...

Zapytam, bo spać nie będe mogła po nocach ....
i jak jest z takim ptaszkiem? jest jakaś różnica niż ze zwykłym?

Są plemiona w Afryce gdzie łechtaczkę obcinają bo wierzą, że to narzędzie szatana czy złego ducha czy jakoś tak..... Zapewne jakiś facet wpadł na ten cudowny pomysł, bo jakże by inaczej..... :dry::dry:
Wiem, wiem. Jak o tym pomyślę, to ciarki po plecach mi przechodzą. Pewnie jakiś zdesperowany impotent to wymyślił.:wściekła/y:
ci.... bo mój mąż to usłyszy i zamiast serduszkowania to będzie mnie ganiał z góry na dół i z dołu do góry. Mieszkam na 5 piętrze:-p:-D

Zapytam, bo spać nie będe mogła po nocach ....
i jak jest z takim ptaszkiem? jest jakaś różnica niż ze zwykłym?
My mieszkamy na parterze i się pan mąż dziś nie wywinie.:-p
Andzia, od ptaszków jest Morka.:-)

Kacha- ja to opatentuje:-p:-D

anna_pe - mi dziś ginka powiedziała, że jak teraz boli, to bardzo dobrze, to znaczy, ze powoli się przygotowuje do porodu:tak:
Tylko proszę, przypomnijcie mi o tym, jak będe na coś narzekać:-D

Jola- właśnie patrze, że ty się przeterminowałaś:-p pewnie czekasz na te bezalkoholowe o północy:-D a za mną chodzi Picolo o smaku truskawkowym:-p:-D

Ano sie wzielam i przeterminowalam:-D No czekam na to bezalkoholowe o polnocy a tka naprawde to prawdziwy szampan mi sie marzy juz od dluzszego czasu:tak: No ale coz, napije sie bezalkoholowgo i zaczynamy serduszkowanie, moze sie da wygonic maly cwaniak:-D:-D

Jola.24, to Cię od dołu ktoś badał?:szok::szok::szok:

To będzie czwarty król!;-):-D

Chyba Pumpkin cyka, a zegarek tyka.:-D

Kaja, ja też za bigos wszystko dam.

No od dolu, dasz wiare???:-D Wyobraz sobie jakie ja oczy postawilam, bo bylam przygotowana na mierzenie cisnienia i pomacanie brzucha a on do mnie zebym sie rozebrala:szok: pierwszy raz mi sie przytrafilo tutaj:-D

reklama
hihi ale Twoja głowa ciężka czy ta co jest w kanale rodnym ?! :-):cool2:
Obydwie;-)

emilcia - ty już lepiej nic nie gotuj :-D
JoL - weź te stówe, będzie na paliwo :-D
labamba jak nic ci się nie chce, to tym bardziej rodzić.... :-D
Dorciaa - brzuchol cudowny :-D
Oj nie kochane ja startuje do medali:-p:-)
Straszne senny ten dzisiejszy dzien, oby jutro było lepiej. Mamunia przylatuje o 14 jutro i przywiezie świeży chlebek, nie wiem czy czekam na Nią czy na ten chlebek:-p Wiecznie bym jadła, spasłam się znowu, cholerka, a tak sobie przysięgałam że tym razem tak nie będzie:no: No cóż może za trzecim razem:rofl2::rolleyes:
Witam nowe styczniówki:-)
Meryen gdzie będziesz rodzić? Bo ja też jestem z Katowic tylko 5lat temu wyemigrowałam:tak:

Do góry