reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czytam wiadomość od Beti... oby jej się udało do 24.00 poczekać - tym bardziej, że tam jak pisze przepełnienie :-); andzia ty też wyluzuj.... jezusie - myślałam, że nasz tydzień jeszcze nie rodzi a tu: sandraq już tuli córeczke, paula juz 3 dzień rodzi, dziś ty czop... :szok::-D
golandzie też wczoraj odszedł i proszę.... siedzi z nami na BB :-D

reklama
Kaja- spokojnie, ja tam taka wyrywna nie jestem, a od odejscia czopu do porodu to jeszcze może być długa droga.:-p:-D Narazie to mi się nie chce rodzić, mam lenia i koniec:-pJa się po prostu ciesze, że jakiś postęp widac, bo wczoraj to zero rozwarcia i jakich kolwiek oznak, żeby mały chciałby wyjść:-p:-DNo i jak pisałam wcześniej, to chcę zdąrzyć, zanim lekarze się za mnie wezmą:-p:-p:-p

WITAM:-)
Witam nowe mamusie:-)
a za mną chodzi Picolo o smaku truskawkowym:-p:-D
właśnie takie Picolo M kupił na dzisiejszy sylwester:-pbo jednak wolimy nic nie pić tzn.ja to wiadomo a M woli tez być o suchym bo gdyby mnie jednak wzieło...;-)
a w ogóle zazdroszczę, tez chce tak sobie zażyczyć i podac na kartce wcześniej.
narazie smaruje tylko oświadczenie o braku zgody na szczepienia ale swą wrodzoną dyplomacja dodam tam jakieś zdanko o tym aby mnie informowac o wszystkim co zamierzaja wykonywać i oczekiwac na zgodę.
ja też bym tak chciała kurcze liste super sobie bym wypisała normalnie supcio:-)no ale u mnie to nie ma tak dobrze:sorry2:
Witam ja jeszcze w dwu paku, zjadla loda popilam cola i ide do wanny a potem spac .
Ja tez czeka na tego sylwestra jak nigdy w zyciu.Potem moge rodzic.
Czytam wszystko co piszecie tylko jakos wenny do pisania nie ma , mowie wamm dobranoc odezwe sie jutro.
damy rade dzisiaj jeszcze pare godzinek zostało i jeseśmy noga w styczniu:-)
Dziś rano moj mąż wstał z postanowieniem na Nowy Rok:-p:-D"będe więcej bzykał":-D:-D:-D:-D:-D Spytałam się kogo, bo mnie - to już niedługo, a potem post....:-p:-p:-p
A tak poważnie, to wczoraj przeprowadziłam z nim rozmowe i powiedziałam, że jak nie zacznie spełniać obowiązków małżeńskich, to sam sobie będzie rodził, bo dzidziusiowi coś za dobrze w brzuszku i powiedziałam mu (oczywiście barwnie to koloryzując) na czym polega wywołanie porodu i obiecał, że od dziś bierze się do roboty:-p:-p:-p hura:-D:-D:-D
obiecanki- cacanki:-)
no to super tak trzymac:-)hehe to faktycznie może pełnia zadziała:-D

ŻYCZE WSZYSTKIM SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU ABY WASZE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY!!!

i994695.jpg

Black_Wizard - racja, racja grunt to pozytywne nastawienie. Więc jak już się zacznie CC lub poród SN to będę myślała tylko o dzidzi. Czytałam Twoją relację z porodu, gdzie napisałaś, że "W porównaniu z pierwszym porodem, ten poród był dla mnie wręcz przyjemny :-D " Super.

Dziewczyny sylwestra również spędzam na BB.

Witam Was Kochane prawie sylwestrowo...Aż oczy bolą jak popatrze ile stron mam do nadrobienia, ale pierw barszczyk a potem poczytam:) Jak na razie mamusie smacznego obiadku:*:*

hehe co do sylwestrowych "przygotowań", to chyba do Łodzi w TVP2 z Picolo jedziemy z moim D.

Melduje się, że jeszcze jestem 2w1. Na razie nie mam czasu bo dziś zapracowany dzień.
Ja zaraz powoli zaczynam szykować. Nie robimy żadnej imprezy nie wiadomo jakiej, tylko znajomi wpadną i sobie usiądziemy i zjemy coś dobrego.

Wszystkim chciałam życzyć szczęśliwego nowego roku i spełnienia wszystkich marzeń ;-)

reklama
Melduje się, że jeszcze jestem 2w1. Na razie nie mam czasu bo dziś zapracowany dzień.
Ja zaraz powoli zaczynam szykować. Nie robimy żadnej imprezy nie wiadomo jakiej, tylko znajomi wpadną i sobie usiądziemy i zjemy coś dobrego.

Wszystkim chciałam życzyć szczęśliwego nowego roku i spełnienia wszystkich marzeń ;-)
Uff... chociaż jedna z 36 na liczniku nie rodzi :-D

Do góry