reklama
Golanda no fakt z tymi fajerwerkami to trzeba uważac ! nawet nie na same fajerwerki co na tych schlanych co je puszczają !!!
co tam, przez okno tez ładnie widać przecież
andzia widze że nie na żarty jesteś nagrzana na swojego Mężusia hehehe oooooj biedny chłopak dzisiaj będzie - biedny
szkoda tylko że mi teraz serduszkowanie kompletnie nie sprawia przyjemności - traktuje to typowo jako masaż szyjki
ale ważne że chociaż Małżonowi jest przyjemnie i się wyżyje facet
my mamy swój rozum 
kurczaki.....tak staram się wyobrazić sobie..jak przebiega taki poród i nawet nie jestem wstanie - wkurza już mnie to że nawet nie wiem czego mam się spodziewać tzn aż jakiego bólu !! ale to może i lepiej...bo nie panikuje ..bo nie wiem przed czym ?!

lece sobie poczytac gazetkę a około 14 jade z M na zakupy - trzeba coś dobrego do jedzonka kupić ..i szampana i wkońcu dla mnie staniczek jakiś wybrac i fajerwerki co by się M pobawił o północy
także póki co trzymajcie się w Dwupaczkach dzielnie !!! jeszcze tylko 11 godzin i możemy dawać !
co tam, przez okno tez ładnie widać przecież
andzia widze że nie na żarty jesteś nagrzana na swojego Mężusia hehehe oooooj biedny chłopak dzisiaj będzie - biedny

kurczaki.....tak staram się wyobrazić sobie..jak przebiega taki poród i nawet nie jestem wstanie - wkurza już mnie to że nawet nie wiem czego mam się spodziewać tzn aż jakiego bólu !! ale to może i lepiej...bo nie panikuje ..bo nie wiem przed czym ?!

lece sobie poczytac gazetkę a około 14 jade z M na zakupy - trzeba coś dobrego do jedzonka kupić ..i szampana i wkońcu dla mnie staniczek jakiś wybrac i fajerwerki co by się M pobawił o północy

także póki co trzymajcie się w Dwupaczkach dzielnie !!! jeszcze tylko 11 godzin i możemy dawać !

P
patrysia*
Gość
z mojego doświadczenia to boli cały dół brzucha(jak na @)w połączeniu z krzyżem(ale niezawsze)Dziewczyny, co z tymi skurczami? Mogę je czuć tak na środku brzucha , czy powinny być niżej?

don_pedro
Fan(ka)
Witajcie:-)
Ja wrocilam wlasnie z babskiego wypadu zakupowego;-)Kupilam sobie trufle i to byl blad......obawiam sie ze pochlone cale opakowanie:-)Juz polowy nie ma.....
Widze,ze sporo z nas mialo dzis w nocy sensacje skurczowe..Czyzby wplyw ksiezyca?Mnie obudzily skurcze po 2ej w nocy i po dwoch godzinach juz chcialam budzic B. ale wlasnie wtedy przeszlo...Nie byly regularne ale bolesne...Na szczescie sie uspokoilo:-)Nie wybieram sie dzis na zadna porodowke....Zreszta pewnie bedzie tlok a ja nie lubie stac w kolejkach

Milego dnia :-)
Ja wrocilam wlasnie z babskiego wypadu zakupowego;-)Kupilam sobie trufle i to byl blad......obawiam sie ze pochlone cale opakowanie:-)Juz polowy nie ma.....
Widze,ze sporo z nas mialo dzis w nocy sensacje skurczowe..Czyzby wplyw ksiezyca?Mnie obudzily skurcze po 2ej w nocy i po dwoch godzinach juz chcialam budzic B. ale wlasnie wtedy przeszlo...Nie byly regularne ale bolesne...Na szczescie sie uspokoilo:-)Nie wybieram sie dzis na zadna porodowke....Zreszta pewnie bedzie tlok a ja nie lubie stac w kolejkach

Milego dnia :-)
Dorciaa
Fanka BB :)
Witam Sylwestrowe Brzuszki
ja nie bardzo pospałam bo mi moja czarna przylepa nad uchem marudziła, że czas na łąkę albo klops

swoją drogą jakaś różnica musi być zwłaszcza przy ręcznym użytkowaniu
ja znam tylko wersję z kapturkiem

a dzisiaj mi mleko leci z obu cycków
wystarczy nacisnąć i chlup!
uprzedzam posty-już nie naciskam

kawka wypita, łazienka umyta, głowa moja też, dom odkurzony, pies wyprowadzony, i tylko musze m namówić, żeby pojechał jednak do tego maca bo zwariuję
oj ciężko będzie
a w ogóle to myję sobie podłogę zerkam na monitor a mój m po bb buszuje
szukał komentarzy chyba do swojego rękodzieła

ja nie bardzo pospałam bo mi moja czarna przylepa nad uchem marudziła, że czas na łąkę albo klops

mnie teżNo żeby się rozpłakać oglądajac Dr Hausa, ale ta rączka dzidziusia mnie rozwaliła![]()

no wiesz on chyba jednak liczył, ze urodzisz po cichu pod biurkiem i jak gdyby nikgdy nic wrócisz z powrotem do pracy a tu zonkKajato nie taki głupi pomysł;-)
Zazdroszczę tych lodów, ja mam na jutro picolo, a lody też sobie zażyczę a co!!! Mnie dziś koleżanki ze szkoły odwiedzały, stąd wiem, iż szef nadal w szoku, iż 8 grudnia poszłam na zwolnienie![]()

Powstałyście już? No ładnie. Szkoda że mnie wieczorem nie było bo widzę że się "Koło przyjaciół ptaszków" tworzyBędziemy omawiać na każdych zajęciach inne aspekty dotyczące ptaszków
Także proszę się przygotować na kolejne zajęcia i niech każdy przyniesie fotografię ulubionego ptaszka
![]()

a aj własnie taki na allegro kupiłam z przesyłką 50zł bo likwidacja sklepu, tylko policzyłam sobie za duży rozmiar ale to nic może jeszcze mi spuchnąMamabel ale to tylko na metce przy staniku jest napisane bo pudełko juz w śmieciach, a zapłaciłam niecałe 100zł

a dzisiaj mi mleko leci z obu cycków

golanda psiaka bierzemy 10 stycznia :-)

kawka wypita, łazienka umyta, głowa moja też, dom odkurzony, pies wyprowadzony, i tylko musze m namówić, żeby pojechał jednak do tego maca bo zwariuję

a w ogóle to myję sobie podłogę zerkam na monitor a mój m po bb buszuje

Pasibrzuch
Czyżby wszystkie robiły się na bóstwo w razie wylądowania na porodówce, że taka cisza? ;-)
Kubiaczka
Uff... chociaż jedna z 36 na liczniku nie rodzi![]()
I nawet nie mam zamiaru. Na 15 stycznia ewentualnie mogę się zgodzić ;-) 7 stycznia zaczynamy lekki remont kuchni i mam zamiar posprzątać kuchnie po remoncie i wszystko przygotować

Bo jak wcześniej urodzę, to mąż mnie do teściowej jeszcze wyśle

No i jeszcze 9 stycznia nasz Pikuś umówiony jest na test osobowościowy, w celu ukierunkowania go, aby potem nie było z nim problemów wychowawczych. A w czasie remontu to tylko ja będę mogła pojechać. Potem po 2 szczepieniu będzie zapisany do psiego przedszkola

Ostatnia edycja:
labamba23
podwójna mama
Jednak łeb w ciąży nie pracuje tak jak powinien, pomyliłam proporcje w cieście i zamiast się piec, smaży się
Posprzątałam trzy sypialnie u góry i ruszać się nie mogę, paluchy napuchły mi strasznie
Co do bóli, ja bolesnych nie mam, czyżbym znowu miała przenosić

Posprzątałam trzy sypialnie u góry i ruszać się nie mogę, paluchy napuchły mi strasznie

Co do bóli, ja bolesnych nie mam, czyżbym znowu miała przenosić

patrysia rzecz w tym, że mnie nie boli jak mam skurcz na górze- ale brzuch się robi twardy jak kamień. i nie wiem co to jest
a te na dole to swoją drogą- wczoraj w nocy mnie dwa takie łapnęły, do tego ból jak na @ i rwanie w pachwinach i udach. ale szybko głowe pod poduszke wsadziłam i zasnęłam więc chyba córcia zrozumiała,że czekamy do 01.01 :-)
Paula ja mam identycznie !!! ból jak na okres i straszne rwanie w pachwinach i promieniuje aż na uda ! dziwny ten ból.... zwłaszcza jak ide i mnie złapie to aż skręca - ale pewnie tak własnie musi być

Czyżby wszystkie robiły się na bóstwo w razie wylądowania na porodówce, że taka cisza? ;-)
to za pewne cisza przed..wielką burzą ! jak zawory po północy puszczą to będzie się działo

reklama
sylwia100
Witajcie dziewuszki
Juz awanturka z chłopem zaliczona od rana ,wiec standard
ja juz po zakupach sylwestrowych ,teraz tylko czekac wieczora i na balety
oj jak sie wytancze w tym roku
tylko nie wiem czy parkietu dla mnie i Oliwierka wystarczy
Musze dzisiaj sesje zdjęciową uskutecznic co by miec pamiątkę

Super zima u nas sie zrobiła ,az miło sie przez okno patrzy na śnieżek
DZIEWCZYNY ŻYCZE WAM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, ABY WSZYSTKIE WASZE MARZENIA SIE SPEŁNIŁY,I CO NAJWAZNIEJSZE SZYBCIUTKICH ,BEZBOLESNYCH PORODÓW,I ZDROWYCH DZIDZIOLKÓW

Juz awanturka z chłopem zaliczona od rana ,wiec standard

ja juz po zakupach sylwestrowych ,teraz tylko czekac wieczora i na balety

Musze dzisiaj sesje zdjęciową uskutecznic co by miec pamiątkę

Super zima u nas sie zrobiła ,az miło sie przez okno patrzy na śnieżek

DZIEWCZYNY ŻYCZE WAM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, ABY WSZYSTKIE WASZE MARZENIA SIE SPEŁNIŁY,I CO NAJWAZNIEJSZE SZYBCIUTKICH ,BEZBOLESNYCH PORODÓW,I ZDROWYCH DZIDZIOLKÓW