reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

reklama
Mi wychodzi, że jestem w 7 tyg ciąży, ale chociaż pracuję w banku to zawsze się gubię w tych cyferkach:baffled:
Dziewczyny ja mam dzisiaj kiepski dzień, przeczytałam ciężki wątek o stracie dziecka w dniu porodu przez jedną z forumowiczek, prawie 600 stron przemaglowałam:confused: i naprawdę zrobiło mi się tak żal, że aż odczuwam ból fizyczny i psychiczny. Wiem, że to może dziwne, ale wciągnęła mnie ta historia, jej radość, jej oczekiwanie, gratulacje dla innych mam, a później cisza.... :baffled: i taka strata... cięzko mi dzisiaj...

Ja też myślę, że będzie druga dziewczynka:tak: Co za wróżba obrączkowa? Nie znam:blink:
a takie jaja sobie robiłam jest wróżba, ze bierzesz obrączke zawieszasz na swoim włosie i jak sie kołysze na około to dziewczynka a jak w oprzód i tył to chłopak

a z kalendarza chinskiego wyszła mi dziewczynka w którym tc mozna poznac płec dziecka?/

Mi wychodzi, że jestem w 7 tyg ciąży, ale chociaż pracuję w banku to zawsze się gubię w tych cyferkach:baffled:
Dziewczyny ja mam dzisiaj kiepski dzień, przeczytałam ciężki wątek o stracie dziecka w dniu porodu przez jedną z forumowiczek, prawie 600 stron przemaglowałam:confused: i naprawdę zrobiło mi się tak żal, że aż odczuwam ból fizyczny i psychiczny. Wiem, że to może dziwne, ale wciągnęła mnie ta historia, jej radość, jej oczekiwanie, gratulacje dla innych mam, a później cisza.... :baffled: i taka strata... cięzko mi dzisiaj...

ja mysle pozytywnie atakie hstorie mnie dołują :-( wole myslec pozytywnie tak samo niektóre kobiety tracą ciąże w 16-25 tc a podobno do 3 miesiąca jest ryzyko ... niby tak mówią, ale moje zdanie jest takie, ze trza uwazac całą ciążę

Nie smuć sie. Niestety tragedie sie zdarzają. Ale musimy patrzeć pozytwynie w przyszłosć.
Pajkaa -pewnie że trzeba uważać, ale na większosć rzeczy nie masz wpływu. Poprostu trzeba mysłeć pozywtywnie

Mnie z takiej wróżby wyszła dziewczynka, ale mam przeczucie, że chłop będzie:tak:
Ja piję sok jabłkowy i bananowy jak na razie jest ok zobaczymy za 2 dni :-Dnapewno się to zmieni:-)

my z M sie smiejemy, ze u nas mogłaby byc dziewuha bo wszystcy znajomi mają synów :-D

Kasikz pewnie, ze tak, niestety los czasami bierze w swoje rece nasze zycie

Kasiu ja też tak jeszcze do niedawna miałam, nawet woda odpadała, odwodniłam się niesamowicie, piłam taki biedny rosołek, to był mój jedyny płyn, prawie nie siusiałam i myslałam, że zwiędnę, ale spokojnie to na pewno minie, już piję herbatkę:) i oczywiście mleczko:) Pamiętajcie 4 chude szklanki mleka dziennie:) żeby ząbki nie psuły się:)

Jak ja bym chciała przyspieszyć czas, jeszcze tyle miesięcy wyczekiwań, niepewności......

a takie jaja sobie robiłam jest wróżba, ze bierzesz obrączke zawieszasz na swoim włosie i jak sie kołysze na około to dziewczynka a jak w oprzód i tył to chłopak

a z kalendarza chinskiego wyszła mi dziewczynka w którym tc mozna poznac płec dziecka?/

Podobno już w 13 tygodniu można zobaczyć płeć, ale częściej przy chłopcu:tak:

reklama
Do góry