ło mamo pogubic sie idzie
dziewczyny ja mam przeczucie na dziewczynke a z wróżby z obrączki wyszedł faceta jak Wy czujecie orócz tego, aby byo oczywiscie zdrowiutkie
Ja też myślę, że będzie druga dziewczynka
Co za wróżba obrączkowa? Nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ło mamo pogubic sie idzie
dziewczyny ja mam przeczucie na dziewczynke a z wróżby z obrączki wyszedł faceta jak Wy czujecie orócz tego, aby byo oczywiscie zdrowiutkie
Co za wróżba obrączkowa? Nie znam

i naprawdę zrobiło mi się tak żal, że aż odczuwam ból fizyczny i psychiczny. Wiem, że to może dziwne, ale wciągnęła mnie ta historia, jej radość, jej oczekiwanie, gratulacje dla innych mam, a później cisza....
i taka strata... cięzko mi dzisiaj...a takie jaja sobie robiłam jest wróżba, ze bierzesz obrączke zawieszasz na swoim włosie i jak sie kołysze na około to dziewczynka a jak w oprzód i tył to chłopakJa też myślę, że będzie druga dziewczynkaCo za wróżba obrączkowa? Nie znam
![]()
Mi wychodzi, że jestem w 7 tyg ciąży, ale chociaż pracuję w banku to zawsze się gubię w tych cyferkach
Dziewczyny ja mam dzisiaj kiepski dzień, przeczytałam ciężki wątek o stracie dziecka w dniu porodu przez jedną z forumowiczek, prawie 600 stron przemaglowałami naprawdę zrobiło mi się tak żal, że aż odczuwam ból fizyczny i psychiczny. Wiem, że to może dziwne, ale wciągnęła mnie ta historia, jej radość, jej oczekiwanie, gratulacje dla innych mam, a później cisza....
i taka strata... cięzko mi dzisiaj...

a takie jaja sobie robiłam jest wróżba, ze bierzesz obrączke zawieszasz na swoim włosie i jak sie kołysze na około to dziewczynka a jak w oprzód i tył to chłopak
a z kalendarza chinskiego wyszła mi dziewczynka w którym tc mozna poznac płec dziecka?/

ani jedno nam sie nie podoba