reklama

Cześć słoneczka
Pączki mąż robił do 3:30

ledwo wstaliśmy rano, wyszły baaardzo puszyste, ale kilka nie sprawdził przed wyjęciem z oleju i niestety były surowe w środku
 ledwo wstaliśmy rano, wyszły baaardzo puszyste, ale kilka nie sprawdził przed wyjęciem z oleju i niestety były surowe w środku

Ale większość pyszniuchnaaa, od rana wcinam
buzialki kochane

Pączki mąż robił do 3:30

Ale większość pyszniuchnaaa, od rana wcinambuzialki kochane
Czesc Kobietki
Wrocilam niedawno od lekarza i dzidzia ma 22mm, serduszka nie slyszalam, ale jak sie przyjrzalam to bylo widac, ze sobie oddycha
Najgorsze jest to, ze rozmawialam z lekarzem o warunkach pracy i pow, ze tak nie moze byc( praca stojaca tylko 3 godz na 8, weekendy odpadaja, nie moge przebywac w zimnie) ale L4 mi nie da bo tak by bylo wygodniej pracodawcy a to pracodawca ma mi zapewnic godne warunki. Jesli tego nie bd chcial zrobic to mam to zglosic do PiP u Przeciez to jasne jak slonce, ze jak wroce z macierzynskiego albo wychowawczego to moge sie z praca pozegnac jak ich PIP em postrasze. Jestem zalamana bo mam wredna kierowniczke:-(
Przeciez to jasne jak slonce, ze jak wroce z macierzynskiego albo wychowawczego to moge sie z praca pozegnac jak ich PIP em postrasze. Jestem zalamana bo mam wredna kierowniczke:-(

Wrocilam niedawno od lekarza i dzidzia ma 22mm, serduszka nie slyszalam, ale jak sie przyjrzalam to bylo widac, ze sobie oddycha

Najgorsze jest to, ze rozmawialam z lekarzem o warunkach pracy i pow, ze tak nie moze byc( praca stojaca tylko 3 godz na 8, weekendy odpadaja, nie moge przebywac w zimnie) ale L4 mi nie da bo tak by bylo wygodniej pracodawcy a to pracodawca ma mi zapewnic godne warunki. Jesli tego nie bd chcial zrobic to mam to zglosic do PiP u
 Przeciez to jasne jak slonce, ze jak wroce z macierzynskiego albo wychowawczego to moge sie z praca pozegnac jak ich PIP em postrasze. Jestem zalamana bo mam wredna kierowniczke:-(
Przeciez to jasne jak slonce, ze jak wroce z macierzynskiego albo wychowawczego to moge sie z praca pozegnac jak ich PIP em postrasze. Jestem zalamana bo mam wredna kierowniczke:-(marc
Fanka BB :)
marc
Fanka BB :)
reklama