reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ale jestem zła.zamówiłam wózek 17 grudnia, kasa od razu przelana.na maile jełopy nie odpowiadają.........
wiem jakie to denerwujace, sama czekam na ciuchy z allegro od 14 grudnia, zaplacilam kase i babka sie nie spieszy z reklamacja na poczte, miala tez mi tydzien temu wyslc meila co zalatwila i szlak ja trafil i mnie tez:wściekła/y:
Katrenki a jaki rozmiar kupilas? Bo ja wlasnie przechodze na 3 bo 2 zaczynaja lekko przesiakac gora... wydaje mi sie ze one sa krotsze niz inne pieluchy, a napewno krotsze niz huggisy. a Oli wazy kolo 5kg i ma okolo 60cm. ;-)
my jeszcze mamy 2, ale teraz kupilismy na probe huggisy - sa wieksze od 2 pampersow, na poczatku mlody za nic na swiecie ich nie chcial i nawet kupilismy spowrotem pampersy, ale jakos sie przelamal i teraz konczymy ta paczke hugisow. na poczatku jak tylko zrobil w nie siku to plakal o zmiane pieluszki teraz juz ok.

ja nie z nowalexu a ze sklepu babylandia.

Mowie Ci zamow z e-zygzaka :tak: na biezaco mnie informowali mailami co gdzie i kiedy :tak: Tylko kurier mnie wkurzyl bo mial byc do 14, przyjechal o 17 i zostawil bez pytania paczke u sasiadki, ktorej nawet nie znalam :wściekła/y: wyslal tylko smsa z numerem mieszkania :baffled:

Mowie Ci zamow z e-zygzaka :tak: na biezaco mnie informowali mailami co gdzie i kiedy :tak: Tylko kurier mnie wkurzyl bo mial byc do 14, przyjechal o 17 i zostawil bez pytania paczke u sasiadki, ktorej nawet nie znalam :wściekła/y: wyslal tylko smsa z numerem mieszkania :baffled:
Juz jutro pojade kupię trochę inny.Muszę bo ten nie chce jezdzic po sniegu raczej wyglada jakbym sanie pchała a nie wózek i jestem uwieziona w domu.W sumie to męzulek jedzie juz sie umowilam z facetem co i jak.
Trudno będzie inny ale nawewt moze lepiej bo lzejszy troszkę:-)

Kilolek szczesciara z Ciebie :tak::-D My tez chcielismy kupic, ale moja babcia ma nowke, nieuzywana i chce nam ja oddac...tzn chce... duzo mowi a nic nie robi, a glupio mi sie upominac :sorry2: Ale w koncu bede musiala, bo juz nie moge patrzec na zlew, a wlasciwie A nie moze :-D

dziunka, rzeczywiście jesteś wymagająca :-D
swoją drogą ja nie wiem, jak można żyć bez zmywarki :-p
Passi u nas podobnie :tak: Najgorzej jest z Julia. Mam wrazenie ze rosnie skokowo - przez pol roku cisza a potem nagle wystrzeli 3 cm w gore i polowa ciuchow za mala a ja mam zmartwienie :baffled:
moje dzieci też robią takie rzeczy. SYnowi rosną głownie ręce, oczywiście skowkowo, czyi co jakiś czas 8 bluzek z dlugim rękawem trzeba kupić :baffled:
A Gaja też wyrosła w połowy ciuchów po jednym cyklu prania :-D

Raczej nie bo mis musi grzechotac, a karuzela wolno sie krecac temu zadaniu nie sprosta :-D
no to przyczep grzechotkę do główki elektrycznej szczoteczki do zębów, bedzie grzechotać :-D potrzeba matką wynalazków

my ostatnio używamy pieluszek baby cośtam z rossmanna. Ale nie jestem zadowolona, bo kupa w nich "stoi". Czyli jak słyszę duży bulgot, to muszę się spieszyć, i delikatnie nieść dzieko, żeby kupa nie uciekła bokiem, przodem i tyłem, a jak już dobiegnę, to w pieluszce kałuża (idealnie w kolorze mango:-D)
chyba wrócę do pamersów :tak:

reklama
A ja narescie zamowilam termometr elektroniczny o ktorym kiedys pisala chyba AZA ze jest tak samo dokladny jak rteciowy. Firmy Aqua Therm. Juz nie moge doczekac sie kiedy bedzie, bo moi synkowie cos choruja...Szczegolnie starszy.

Do góry