reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A ja znalazłam w necie bardzo oryginalny pomysł na prezent dla dziadka i dla babci. Zamówiłam dla nich spersonalizowaną gazetę ze zdjęciem i artykułem o nich i wnusi na pierwszej stronie. Dostałam już przesyłke r e w e l a c j a - wygląda jak prawdziwa gazeta. na pewno im się spodoba. Już widzę ich zdziwione miny:szok:

reklama
A ja znalazłam w necie bardzo oryginalny pomysł na prezent dla dziadka i dla babci. Zamówiłam dla nich spersonalizowaną gazetę ze zdjęciem i artykułem o nich i wnusi na pierwszej stronie. Dostałam już przesyłke r e w e l a c j a - wygląda jak prawdziwa gazeta. na pewno im się spodoba. Już widzę ich zdziwione miny:szok:
zobaczcie co zamówiłam na dzien babci FOTO KALENDARZ A4 fotokalendarz ze zdjęciami 2010 (868731907) - Aukcje internetowe Allegro
jak będę miała projekt to Wam pokażę całość

super te wasze pomysły i nie wiem teraz na co się zdecydować:-(
a ja zrobiłam zakup przyszłościowy mianowicie kupiłam krzesełko do karmienia o takie:

Załączniki

• krzesełko.jpeg
    krzesełko.jpeg
    22,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:cool2::cool2::cool2: ale ekstra... jestes bardzo tradycyjna :-D to było super przeczytac o haftowaniu w poście na forum internetowym :-D:-D
ja nie umiem nawet cerowac :szok:

hehe wiem ze kilolek tez tym sie bawi jak kiedys zaczelam pozniej rzucilam w kat i znalazlam fajny wzor i wyhaftowalam dla synka juz metryczke jeszcze pozniej inna ladniejsza znalazlam wiec tez zrobie :) a dzis zaczne matke boska haftowac jak skoncze tez pokaze

Załączniki

• IMG_0229.jpg
    IMG_0229.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 51
super!! a duża ta gazetka? ja nie wiem czy bym aż tyle o dziadkach wymysliła. ALe zachowam na przyszłośc i na następny rok jak znalazł będzie

hehe wiem ze kilolek tez tym sie bawi jak kiedys zaczelam pozniej rzucilam w kat i znalazlam fajny wzor i wyhaftowalam dla synka juz metryczke jeszcze pozniej inna ladniejsza znalazlam wiec tez zrobie :) a dzis zaczne matke boska haftowac jak skoncze tez pokaze
:tak:
bardzo fajny hafcik i pomysł.
Później pokażę Wam moje ostatnie dzieło - skarpeta świąteczna dla Michasia - bo wiadomo każdy czlonek rodziny musi mieć swoją ;-)

super te wasze pomysły i nie wiem teraz na co się zdecydować:-(
a ja zrobiłam zakup przyszłościowy mianowicie kupiłam krzesełko do karmienia o takie:

Bardzo ladne :-)

Ja kupuje takie, ale jeszcze nie teraz;-) Chce takie ze wzgledu na mozliwosc rozlozenia na stolik i krzeslo.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA STOLICZEK +KRZESEŁKO (872868987) - Aukcje internetowe Allegro

Super! Zdolna jestes ;-):-)

reklama
No dobra to się chwalę moimi hafcikami (chociaż to nie ten watek :zawstydzona/y: ale słowo się rzekło...

Załączniki

• IMGP9629.jpg
    IMGP9629.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 42
  • IMGP9630.jpg
    IMGP9630.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 41
  • IMGP9631.jpg
    IMGP9631.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 39
  • IMGP9633.jpg
    IMGP9633.jpg