reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Hej dziewczyny jest to poronienie........tak więc Wam życzę Kochane Wszystkiego Najlepszego Zdrowej Ciąży i przede Wszystkich Zdrowych Dzieciaczków...
Będę Tu do Was zaglądać....Buziaczki dla Wszystkich i Dziękuję za to..., że byłyście i jesteście..

Dziękuję dziewczyny za te słowa....Dbajcie o Siebie
Ciamajdka bardzo fajnie, że lepiej się czujesz teraz to już chyba z górki będzie coraz to lepiej

Hej dziewczyny jest to poronienie........tak więc Wam życzę Kochane Wszystkiego Najlepszego Zdrowej Ciąży i przede Wszystkich Zdrowych Dzieciaczków...
Będę Tu do Was zaglądać....Buziaczki dla Wszystkich i Dziękuję za to..., że byłyście i jesteście..

Kochana tulam Cie mocno tak bardzo mi przykro :-:)-(

Nie pisałam kilka dni, bo byłam w szpitalu- pewnego, pięknego popołudnia poczułam,że mi coś cieknie po nodze- biegiem do łazienki, a tam majtki zalane krwią i jakieś wybroczny- no więc sipu w samochód i do szpitala. Od razu mnie przyjęli, zbadali i się okazało, że w ciągu 2 tygodni od ostatniej wizytu pojawił się w mojej macicy dość potężny krwiak (3na 3 cm), który to właśnie pękł i sączył się niemiłosiernie- jak się okazało, byłw tak "atrakcyjnym" mijscu, że nie zagrażał bezpośredniu dziecku. No i pozostało mi łykać luteinę i leżec...a dzisiaj mnie wypuścili. Oby już było dobrze :)

reklama
Nie pisałam kilka dni, bo byłam w szpitalu- pewnego, pięknego popołudnia poczułam,że mi coś cieknie po nodze- biegiem do łazienki, a tam majtki zalane krwią i jakieś wybroczny- no więc sipu w samochód i do szpitala. Od razu mnie przyjęli, zbadali i się okazało, że w ciągu 2 tygodni od ostatniej wizytu pojawił się w mojej macicy dość potężny krwiak (3na 3 cm), który to właśnie pękł i sączył się niemiłosiernie- jak się okazało, byłw tak "atrakcyjnym" mijscu, że nie zagrażał bezpośredniu dziecku. No i pozostało mi łykać luteinę i leżec...a dzisiaj mnie wypuścili. Oby już było dobrze :)
No i ja tez mam nadzieje ze bedzie wszystko oki;))) ale przykro mi bardzo ze mialas takie przezycia- teraz jednak pakoj sie w lozko i staraj sie jak najwiecej odpoczywac, pozdrawiam:-).

Ostatnia edycja:
Do góry