reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Kochane melduję, że wróciłam już po wizycie do domciu i normalnie :-) :-) :-) umieram ze szczęścia!!! Zobaczyłam moją cudną dzidzię, która jest już dość spora bo mierzy 35,7mm :-) Gin powiedział również że badania wyszły mi rewelacyjnie... Normalnie roznosi mnie teraz ze szczęścia.
Zaraz wkleję fotkę mojej Kruszynki w odpowiednim wątku, a później poczytam co u Was bo nie było mnie chwilę a Wy już tyle naskrobałyście.
Buziaki :-*

wow, ale duży dzidziol:tak: świetnie, gratulacje:cool2:

reklama
oooo, może pracujemy w tym samym..chociaż nie wiem, czy dobrze kojarzę ale Ty pracujesz w centrali, czy tak? pochwalisz się w jakim? jeśli nie chcesznapisać w jakim to może napiszesz jakąś rzecz która może kojarzyć sie jedynie pracownikom tego samego banku hmm? ja rzucam hasło "lew lucjan"...zobaczymy:-)
Pracuje w Getin Banku:-D:-D więc nie Lew, ale to zawsze ta sama branża:-D:-D

Milusia, tak myślę, że moje dzieciątko duże bo prawdopodobnie chłopak,
zresztą ja 172cm, mój mąż 184cm więc dużo mierzymy :-D:-D:-D:-D
Jedz kochana zdrowo, bo dużo to chyba nie zawsze dobrze.
Jestem pewna, że u Ciebie będzie wszystko w porządku, bo jesteś świadomą mamusią:-D:-D

Kochane melduję, że wróciłam już po wizycie do domciu i normalnie :-) :-) :-) umieram ze szczęścia!!! Zobaczyłam moją cudną dzidzię, która jest już dość spora bo mierzy 35,7mm :-) Gin powiedział również że badania wyszły mi rewelacyjnie... Normalnie roznosi mnie teraz ze szczęścia.
Zaraz wkleję fotkę mojej Kruszynki w odpowiednim wątku, a później poczytam co u Was bo nie było mnie chwilę a Wy już tyle naskrobałyście.

Gratuluję!!! Im więcej czytam Waszych relacji z ostatnich badań, tym bardziej nie mogę się doczekać swoich :-)

Usiadłam z twardym postanowieniem, że przeczytam wszystkie nasze/wasze dzisiejsze posty, ale już odpadammm:nerd:

Widzę, że sporo z nas studiuje, ja też dołączam się do tego grona :-) I rok doktoranckich i III licencjackich...:baffled: Ehhh, jak zazdroszczę tym z Was, które piszą, że siedzą sobie w domciu na L4, szczególnie teraz - w sesji, najgorsze wciąż jeszcze przede mną a mi się już tak strasznie nie chce...

No nic, Dziewoje, uciekam. Trzymam za Was/Nas kciuki. Nie dawajmy się złym myślom!!! Buziole

I wzięłam jeszcze to zaświadczenie od gina, powiedział że nie zaszkodzi wysłać, wypisał w minutę, bo mają takie gotowe druki.

Gratuluję!!! Im więcej czytam Waszych relacji z ostatnich badań, tym bardziej nie mogę się doczekać swoich :-)
Ja też już się kolejnego nie mogę doczekać...a ono dopiero za 3 tygodnie. A pewnie i tak nie wytrzymam i polecę wcześniej zobaczyć dwie cudne stópki mojego Skarbeńka.

Dobrze coś takiego czytać:-D:-D:-D:-D:-D
Gratuluje mamusiu, cieszymy się Twoim szczęściem:-):-)

nie no jestem w szoku......... ja byłam nad morzem w Świnoujściu w sezonie letnim, mieszkaliśmy 1,5 km od morza w przestronnym pokoju - standard nie był wysoki, ale cena nas zachęciła, bo 30 zł/os za wakacje w sierpniu...

Fakt jest taki, że trzeba się porządnie naszukać, naszperać a najlepiej jechać w ciemno i negocjować na miejscu... My mamy trudniej i więcej ryzykujemy z dzieckiem ale moi rodzice zawsze jeżdżą w ciemno... ostatnio w ciemno byli w chorwacji...

wiesz ja nie chce w ciemno jak bede w 6 m-cu ciąży to troche kapa;-)

dziewczyny a ja Wam polecam rejsy weekendowe do Szwecji. W październiku byłam z moim J. i się rewelacyjnie bawiliśmy. Fakt faktem ciekawym doświadczeniem było płyniecie tym dużym czymś- nie powiem musialam sobie strzelić na jedną i drugą nóżkę, żeby równo bujało :sorry2: Zabawa przednia, jedzenie (tutaj razem z J. stwierdziliśmy, że tak dobrego nie jedliśmy jeszcze nigdy i mieliśmy wrażenia zmysłowe ocierające się o orgazm!). Wypad kosztował nas 600pln z groszami + 100 Koron na drobne wydatki - w zupełności wystarczyło.

a chce w Polsce cokolwiek sie bedzie działo to sie dogadam ;-)

Gartuluje Kochana

wow, ale duży dzidziol:tak: świetnie, gratulacje:cool2:

Ciamajdko widze, ze pracujemy w tej samej firmie ja również Lew Lucjan :-DTy oddział czy centrala?

dziewczynki załozyłam z koleżanką grupe dyskusyjną jak macie ochote przyjmijcie zaproszenie , które Wam wysłałam/wyśle.

I napiszę jeszcze, że lekarz potwierdził mi termin na 14 sierpnia :-) więc tak jak od początku mam w suwaczku :-)
Jejku...normalnie opętało mnie jakieś dziwne szaleństwo!!!
Zmykam do spania -> choć pewnie i tak dzisiaj szybko z wrażenia nie zasnę.

reklama
Witam!!!
No i ja po wizycie, jak na razie wyglada wszystko ok. USG nie mialam wiec i zdjecia lepszego nie mam, ale widzialam dzidzie na ekranie przy sprawdzaniu serduszka-bije a dzidzia sie rusza. Nastepna wizyta za 2 tyg. bede miec usg i umowienie wizyty na podszycie szyjki macicy:( huraa tenczas jednak leciiiiii:)))
Teraz zmykam na poczte, ale zagladne do Was jeszcze :))))bayyyyyy

Do góry