Jak go znam wroci z piwkiem .... bo ja zamówiłam już pizzę
o jak trafiłaś, ja wlaśnie cosik o tym i tamtym wspominałam, ale to po ....sex-ie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak go znam wroci z piwkiem .... bo ja zamówiłam już pizzę

No już byś nie przesadzała
Oczywiście nie mam na myśli urody m&m's

dobrze że choć pizze do domu przyniosą
M przyniesie piwko a ty z taką niespodzianką w pokoju czekasz

no jak już napisałam i zatwierdziłam posta to dopiero zobaczyłam że już napisałaś wcześniejjak już pisałam na 210 Bebiko 3 miarki kleiku to na noc , a rano 150 i 1 kaszki ryżowej smakowej
 ale to wina mojego bosssskiego internetu
 ale to wina mojego bosssskiego internetu 

ehhh wszystkie nas to czeka
 ehhh wszystkie nas to czeka 
dobrze że choć pizze do domu przyniosą
M przyniesie piwko a ty z taką niespodzianką w pokoju czekasz

nie szkodzi wytłumaczyłam jaśniej ;-)no jak już napisałam i zatwierdziłam posta to dopiero zobaczyłam że już napisałaś wcześniej
daj mi go choć na trochę ,no nie bądź skneraPrzyszedł :-)
Zgadnijcie co dzierżył w dloni
A na widok pokoju powiedział: "nie tak źle, zaraz pozbieram"

pewnie zgrzewke browara :-):-):-)Przyszedł :-)
Zgadnijcie co dzierżył w dloni
A na widok pokoju powiedział: "nie tak źle, zaraz pozbieram"

210 i 3 miarki kleiku i 100 zawsze zostawi , ale ja i tak mu ją wcisnę za chwilę