reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Smoczki Avent do uspokajania dostępne są w 3 rozmiarach:

• 0-3 miesięcy,
  • 3-6 miesięcy,
  • 6-18 miesięcy.
Z tej strony Sklep dla dzieci - Mirabell Smoczki Avent do uspokajania - 3-6 m MISIE - Smoczki i butelki

JESLI istnieją smoki 0-6 no to sie nie wypowiadam bo nie wiem. Ale zdecydowanie jest róznica miedzy smokami 0-3 a 3-6 :tak:

Prosze Smoczek do uspokajania SENSITIVE 0-6m 2 szt. dekorowany PHILIPS AVENT | Karmienie | Smoczki uspokajacze | Sklep.BabyOnline.pl - mama tata dziecko Mam ten fioletowy:-)

dziunka dostałaś ode mnie priva z tym kombinezonem? Pytam, bo duży był przez te zdjęcia, a nie wiem czy nie ma jakiegoś ograniczenia wielkości...

propos chrztu ja chce takie ubranko z wstążkami i czapeczkę z daszkiem
kupić to drogo wychodzi bo 240 zł a babcia lub prababcia mają mi zrobić same na szydełku:-):-):-)mamtylko wzór dostarczyć:-)a jakie dumne są hehe

Załączniki

• czapeczka.jpg
    czapeczka.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 41
  • ubranko2.jpg
    ubranko2.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 46
a ja dzisiaj wreszcie kupiłam małej ubranko do chrztu :))
wczoraj kupiłam piękny płaszczyk ze spodenkami ale niestety po przymiarce był za mały a większego nie mieli więc musiałam wziąść coś innego ale nie aż tak ślicznego :))

a ja dzisiaj wreszcie kupiłam małej ubranko do chrztu :))
wczoraj kupiłam piękny płaszczyk ze spodenkami ale niestety po przymiarce był za mały a większego nie mieli więc musiałam wziąść coś innego ale nie aż tak ślicznego :))
pochwal sie fotosami :)

my mielismy takie ubranko na zdjeciu z chrztu siostry synka myslalam ze bedzie za duze bo ty Dawid ma 5 miesiecy a my chrzcilismy jak Pawel mial 2 ale wielki jest i ubranko tylko tyci tyci przy duze bylo :) Lumix 040.jpg
to kurtka i spodnie ocieplane w sam raz na zimowa pogode w pod spodem koszulka z kamizelka i muszka :) fajne bo pozniej mozna tez kurtke nalozyc :)

reklama
propos chrztu ja chce takie ubranko z wstążkami i czapeczkę z daszkiem
kupić to drogo wychodzi bo 240 zł a babcia lub prababcia mają mi zrobić same na szydełku:-):-):-)mamtylko wzór dostarczyć:-)a jakie dumne są hehe
Wiecie co, przerażają mnie te ceny ubranek na chrzest... :shocked2:
Droższe niz dla dorosłego...:dry:
U nas to będzie kwiecien wiec pewnie skończy sie na jakiejś sukience a i kupic trzeba bedzie tuż przed bo kto wie jaka duża bedzie ta moja pociecha.. :sorry2:

Do góry