reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Moj mamy nie chce NUK'owego ani canapol babies ssać smoka :( :-( Kciuka wsadza a jak daje smoka to ryczy (mama ten smok jest bleeee!!!!)
Jakich smoków używacie? Może zmienić na inny ale jaki? :no:
Polecici9e mi jakiegoś ? Te co ma to jak już ciumknie z wielkim żalem i pretensjami to mu wylatuje :/
u mnie z nuka też nie chciała a do aventu się przyzwyczaiła silikonowe :))

reklama
To czekam na fotke :-)

Ja mam dwa Aventu od 0-3 i od 0-6 i wiecie co? Nie roznia sie niczym:baffled:
Pierwsze słysze o smoczkach 0-6 :shocked2:
0+ to jedna dziurka dla wszystkich noworodków.
1+ to dwie dziurki - dla dzieci powyzej miesiąca życia
2+ to 3 dziurki - dla dzieci powyżej 2 (lub3) miesiąca życia
Mówie o normalnych rozmiarach dziurek. Jeśli ktos podaje mleko zagęszczone - są smoki easy flow czyli z większą dziurka :tak:

Mój Kuba smoczków jednak nie zaakceptował, choć przez 3 dni w miarę podobał mu się avent- potem coś mu się odwidziało niestety... I już nie została chyba żadna firma do przetestowania. Zaczęłam od tommee tippee - niepasowało mu, potem był NUK (piękny, z krecikiem:sorry2:), ale ten odpadł za pierwszym mlaśnięciem, podobnie canpol... Avent był ok, ale nie wiem co się stało że znów nim pluje...:baffled:

To czekam na fotke :-)

Ja mam dwa Aventu od 0-3 i od 0-6 i wiecie co? Nie roznia sie niczym:baffled:

Mój Kuba smoczków jednak nie zaakceptował, choć przez 3 dni w miarę podobał mu się avent- potem coś mu się odwidziało niestety... I już nie została chyba żadna firma do przetestowania. Zaczęłam od tommee tippee - niepasowało mu, potem był NUK (piękny, z krecikiem:sorry2:), ale ten odpadł za pierwszym mlaśnięciem, podobnie canpol... Avent był ok, ale nie wiem co się stało że znów nim pluje...:baffled:
mamulica
JA CI POWIEM bo to przerobiłam ale najpierw powiedz jaki rozmiar tego aventu masz? :-p

Pierwsze słysze o smoczkach 0-6 :shocked2:
0+ to jedna dziurka dla wszystkich noworodków.
1+ to dwie dziurki - dla dzieci powyzej miesiąca życia
2+ to 3 dziurki - dla dzieci powyżej 2 (lub3) miesiąca życia
Mówie o normalnych rozmiarach dziurek. Jeśli ktos podaje mleko zagęszczone - są smoki easy flow czyli z większą dziurka :tak:
Kochana ona mowila o smoczkach do ciagania a nie do butelki :p:-p

reklama
Kochana ona mowila o smoczkach do ciagania a nie do butelki :p:-p
Aaaahhha :-)
No ale i tak sie nie zgodze :-p
MIałam smoki (uspokajacze) 0-3 i teraz kupiłam 3-6 - nie ma 0-6!
Przede wszystki sam smok (ta częśc do cyckania) jest wiekszy i plastik (ta czesc miedzy brodka a noskiem) jest większa :tak:

mamulica
Sonia zaczeła pluc smokiem 0-3 bo byl juz jej za mały (no bo ona duża) i uwierał ją w bródkę i trudno było ssać..
kupiłam 3-6 i jest super :blink:

Do góry