Kubiaczka
Fanka BB :)
taaaaa... wszystkie jesteśmy zboczone 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczęłam czytać o objawach przedporodowych i stwierdziłam, że mam prawie wszystkie.... oprócz samych skurczów właściwych. A rozpoczęcia akcji jak nie widać tak nie widać ;-)
Przecież nawet skurcze przepowiadające (Braxtona-Hicksona) mam od dobrych 8 dni. Więc mógłby już wyjść.... heh...
Ale wiem, że to i tak nic nie znaczy
no niezły pomysłKtóraś testowała już?
Ale to i tak opiera się na tej samej zasadzie co chodzenie po schodach, spacerowanie, wieszanie firanek itp... Po prostu chodzi o zwiększenie dawki ruchu w pozycji pionowej, aby dziecku siła grawitacji pomogła w wyjściu ;-)![]()
Edith jak chodzę to czasem tak mnie kłuje. Uczucie jakby ktoś próbował się przebić przez szyjkę od wewnątrz... ;-)
A skurcze jak na okres to obserwuje od 8 dni... ;-)
Dziekuje Kobitki, cierpliwosc bedzie mi potrzebna:-(
Oj i to duzo...
Pumpkin ja karmie małą tak zeby była w pionie bardziej a i tak ulewa po kazdym jedzeniu i odstawianie od cycka w czasie karmienia na odbicie tez nie daje rezultatu. Pediatra powiedział w szpitalu ze tak moze byc i ze to moze trwac nawet do 6mies zycia.
Agbar fajnie ze masz cierpliwego meza, moj sie odgraza ze bedzie chodził spac do swojej mamy ktora blisko mieszka jak tak dalej pujdzie.
Macy ja tez tak myslalam ze to dieta i od pon.eliminowałam powoli poszczegulne produkty, ktorych juz i tak nie było duzo((
Tak wiec jestem juz na bułce z maslem i kawie zbozowej, ale juz ją testowalam wczesniej i czy jest czy jej nie ma to bez roznicy. Zastanawiam sie czy wyeliminowac teraz masło czy bułke?masakra
![]()
golanda, pamietam ze szkoly rodzenia jak polozna mowila, ze jesli dziecko bedzie nam non stop plakac, to problem moze lezec niekoniecznie w jedzeniu...
moze skonsultuj sie z jakims innym lekarzem...??