reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
CZESC DZIEWCZYNY :-) ja sie tylko witam( bo na to mi chyba tylko starczy czasu... co prawda Was podczytuje, ale odpisc kazdej z osobna nie dam rady... :-( ) u nas ciag dalszy zabkowania...
DIANA robi strasznie rzadkie i duze kupy i ciagle wymiotuje... mam nadzieje ze to tylko zabki, anie cos powaznego, ale na wszelki wypadek w poniedzialek pojdziemy do lekarza.

pozdrawiam Was serdecznie :-)
Kochana my też przez to przechodziliśmy parę dni temu. Odstawiłam małemu mleczko ( za radą dziewczyn) i biegunki ustąpiły a ząbków jak nie było tak nie ma. Daj koniecznie znać jak Diana.

no ale.... w sekrecie mogę ci powiedzieć. ale nie zdradzisz go nikomu, co???
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
udało mi się godzinkę zdrzmnąć. uffff

a jutro .... do szkoły! mamo jak mi się nie chce.:baffled::baffled::baffled:
do szkoły ???? Boże to jak chyba coś przeoczyłam :sorry2::sorry2::sorry2: uczysz się gdzieś ????
no to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie:dry:
dokładnie jak u mnie- jak ja nie zrobię to nikt nie zrobi :wściekła/y: a podłogi to i nawet z miesiąc się zdarzyło nie umyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zapomniałam dodać że siedzę z czarnym :ninja2::ninja2: i tostami :-p może jeszcze zajrzę. Jeśli oczywiście ktoś pijący dołączy ;-);-);-) zjem i udam się na prasowanie :baffled:

Dobry wieczór mamusie.
U nas mały młyn więc dopiero odpaliłam laptoka;-) Ale miałam fajna lekturkę:-D:-D:-D.Niesamowite jesteście
Ago,Florencjo
Dywan na dole, wódka na stole
Dziś się bawimy, bo Wasze urodziny obchodzimy.
Prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byście się śmiały i zawsze dobry humor miały.
Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Wam dziś życzę i sto lat krzyczę.

a gdzie mamstud?? iała przecież być!
i gdzie mmatysia??!!!
mamstud nie wiem?/
ale o matysię się martwię i ten jej Rum:sorry2:
a mmatysia właśnie, się zapowiadała i jej nie ma. :no::no::confused::confused:
Zapowiadałam się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale niestety położyły mnie prochy.A wysmiałam lekarke,która opisała skutki uboczne ni i sie doigrałam.Jeszczy tylko do poniedziałku będę na haju:sorry2:.
Rum mam i siadam z Wami dzisiaj:tak::tak::tak:
Napiszę jeszcze coś dla Ani:
marzena80- własnie czytałam opienię o tym wózku, to chwalą go sobie
jeszcze taki mi się podoba
WÓZEK BABY DESIGN ESPIRO CITY 09` W-wa WYS=0zł ! (888990284) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam temn wózek dwa tygodnie temu a dokładnie taki:
Wózek Baby Design Espiro Active błękitny

Jesteśmy bardzo zadowoleni.Mimo,że troszkę cięższy ok 8 kg to poradził sobie idealnie na piasku i dziurawych egipskich drogach a Fifiemu było wygodnie.Do tego ma szczelny pokrowiec na nogi pod który wkładam kocyk i mam śpiwór:-) Ma też przystępną cenę:-);-)

aga, tikanis, kornasia dzięki

tikanis zarywam noce ;-) bo w dzień dziecie mi nie daj nawet obiadu zrobić, a mówiłam, że jej nie rozpuszczę :baffled: nie udało się Klęska wychowawcza:zawstydzona/y:

Florencja wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D

no to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie:dry:

u mnie ostatnimi czasy tak samo, wszystko na mojej głowie

idę dalej ogarniać bo jeszcze trochę tego zostało, a jutro jak zwykle dzieć mi nie da ( a i może podłogę umyje w końcu)

reklama
Jesteście tam??? Ja już jestem!!!
może jeszcze zajrzę. Jeśli oczywiście ktoś pijący dołączy ;-);-);-)
ja, ja, ja!

Rum mam i siadam z Wami dzisiaj:tak::tak::tak:
mam nadzieję...

Witam ja mam żubrówkę z sokiem jabłkowym :-p ktoś dołączy ;-)
ja, ja, ja!

Ach i ja też mam kłopot z tymi podłogami... aż wstyd... ale też mi już lepiej:tak: kiedyś to miałam gdzieś, ale teraz jak Młoda pełza po całym mieszkaniu to czasmi widzę jaka brudna wraca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry