z tym snickersem to nie jest taki zły pomysł - w tej chwili sa tak minusowe temperatury, że... możemy sprobowac z wysylką
Ty Ty Ty, lepiej uważaj na słowa, bo ja jestem łasa na takie propozycje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tym snickersem to nie jest taki zły pomysł - w tej chwili sa tak minusowe temperatury, że... możemy sprobowac z wysylką

Kochana my też przez to przechodziliśmy parę dni temu. Odstawiłam małemu mleczko ( za radą dziewczyn) i biegunki ustąpiły a ząbków jak nie było tak nie ma. Daj koniecznie znać jak Diana.CZESC DZIEWCZYNY :-) ja sie tylko witam( bo na to mi chyba tylko starczy czasu... co prawda Was podczytuje, ale odpisc kazdej z osobna nie dam rady... :-( ) u nas ciag dalszy zabkowania...
DIANA robi strasznie rzadkie i duze kupy i ciagle wymiotuje... mam nadzieje ze to tylko zabki, anie cos powaznego, ale na wszelki wypadek w poniedzialek pojdziemy do lekarza.
pozdrawiam Was serdecznie :-)
no ale.... w sekrecie mogę ci powiedzieć. ale nie zdradzisz go nikomu, co???
do szkoły ???? Boże to jak chyba coś przeoczyłamudało mi się godzinkę zdrzmnąć. uffff
a jutro .... do szkoły! mamo jak mi się nie chce.![]()
uczysz się gdzieś ????
dokładnie jak u mnie- jak ja nie zrobię to nikt nie zrobino to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie
a podłogi to i nawet z miesiąc się zdarzyło nie umyć
![]()

i tostami
może jeszcze zajrzę. Jeśli oczywiście ktoś pijący dołączy ;-);-);-) zjem i udam się na prasowanie

.Niesamowite jesteściea gdzie mamstud?? iała przecież być!
i gdzie mmatysia??!!!
mamstud nie wiem?/
ale o matysię się martwię i ten jej Rum![]()
Zapowiadałam sięa mmatysia właśnie, się zapowiadała i jej nie ma.![]()

ale niestety położyły mnie prochy.A wysmiałam lekarke,która opisała skutki uboczne ni i sie doigrałam.Jeszczy tylko do poniedziałku będę na haju
.

Ja kupiłam temn wózek dwa tygodnie temu a dokładnie taki:marzena80- własnie czytałam opienię o tym wózku, to chwalą go sobie
jeszcze taki mi się podoba
WÓZEK BABY DESIGN ESPIRO CITY 09` W-wa WYS=0zł ! (888990284) - Aukcje internetowe Allegro
a podłogi to i nawet z miesiąc się zdarzyło nie umyć![]()

Od razu mi lepiej (chociaż nie powinno)Ide mieszaćWitam ja mam żubrówkę z sokiem jabłkowymktoś dołączy ;-)

Zdrówko Agi i Florencji:-):-):-)Matysia to zdrówko Agi i Florencji po raz pierwszy :-)
nie udało się Klęska wychowawcza

no to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie![]()
ja, ja, ja!może jeszcze zajrzę. Jeśli oczywiście ktoś pijący dołączy ;-);-);-)
mam nadzieję...Rum mam i siadam z Wami dzisiaj![]()
ja, ja, ja!Witam ja mam żubrówkę z sokiem jabłkowymktoś dołączy ;-)
kiedyś to miałam gdzieś, ale teraz jak Młoda pełza po całym mieszkaniu to czasmi widzę jaka brudna wraca