reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

moja mama tez sie troche smiala ,ze tak dlugo karmie ,bo pozniej go nieoducze i bedzie za mna z taboretem latac .
moze jej troszke przykro,ze tak dlugo karmie, bo ona ino 2 tygkarmila mnie i 2 rodzenstwa ,bo nie mogla...

znajoma mi caly czas mowila ze mam herbatke dawac, bo sie wcale nie nauczy pic ,a ja sie lekarza spytalam a on ,ze jak nie chce to nie musi pic,widocznie nie potrzebuje.

wiesz, może rzeczywiście coś w tym jest...
Moja Teściowa w ogole nie karmiła piersią:sorry2:

no Jaga nadal jest karmiona piersią, na co znajomi dziwnie reagują (a przeciez nie latam z cycami na wierzchu - tylko grzecznie wychodzę, albo się zaslaniam...) - dla nich to jakiś mega wyczyn i skrzywienie :dry::baffled:

reklama
dzień dobry mamuśki, tak Was troszkę czytam i jestem w szoku ,że niektóre dzieciaczki juz "walą" do nocnika :szok:
my jeszcze nie spróbowaliśmy nawet :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moniq u mnie jest podobnie, jednak przyznać musze ,że do karmienia piersią do teraz nikt się nie czepia,ale reszta w większości jest podważana, komentowana. Szczególnie to ,że latem nie zakładałam Damianowi czapeczki. Jezzzu co ja się nasłuchałam i to czasem od obcych ludzi, a to ,że przykryć a to ,że czapeczkę założyć bo przeciez dzieci się opatula nawet w upał :baffled: a to ,że czerwonej kokardki nie mam przy wózku:dry: a to ,że mogłabym sobie założyć na wózek te tablice z imieniem ( jak dla mnie to meeega obciach,ale jak ktoś ma to się nie przejmować moim zdaniem proszę :-p)a to ,ze włosy obcięłam bo przeciez do roku sie nie obcina ( a dlaczego to juz nikt nie wie) ato ,ze smoczka uspokajacza moje dziecko nie ma a to ,ze butelek nie sterylizuje 5 razy dziennie...długo by wymieniac...
a ja kiwam głowa i robię swoje...

Izo Mirko wszystkiego najlepszego dla Ciebie, zdrówka uśmiechu i niedługo pełnego garnituru zebów i dla Ciebie naszej mrocznej dzidzi taki torcik mam :-);-)
2zdra4o.jpg

Nie no ciężko mi się dzisiaj wbić w temat...bez przerwy coś mi przeszkadza i tak biegam.... ale torcik mroczny muszę pochwalić:tak: Zdębiałam Confi-superowy:tak::-D

aga km moja babcia za co mowi ze mam dalej karmic ,´bo czemu nie jak mleko jest

confi wlosy niby sie nie scina do roczku ,bo na cebukli to zle robi

ale ja w to nie wierze

ja zaczne na nocnik sadzac w lato bo jest najlepiej nie trzeba tyle rozbierac ,tak jak olivera uczylam mial poltora roku

Nie no ciężko mi się dzisiaj wbić w temat...bez przerwy coś mi przeszkadza i tak biegam.... ale torcik mroczny muszę pochwalić:tak: Zdębiałam Confi-superowy:tak::-D
hehehe dzięki postarałam sie dla naszej Izy ( broń boże Izuni :-p)

Confi torcik super :tak:A ja miałam na wózku taką tablicę:-p ale tylko 2 miesiące,bo mi odpadła :sorry2:
ja wyszłam z założenia ,że skoro wszyscy noszą to cuś...(autentycznie u mnie na osiedlu każdy wózek jest w to przyozdobiony) to ja nie będę nosić. Przynajmniej obce baby nie będą do mojego syna po imieniu wołać ;-):-p

Martalis ja nie zauważyłam niczego złego po obcięciu mu włosów. Miał tak nierówne ,że nie wytrzymałam

ja wyszłam z założenia ,że skoro wszyscy noszą to cuś...(autentycznie u mnie na osiedlu każdy wózek jest w to przyozdobiony) to ja nie będę nosić. Przynajmniej obce baby nie będą do mojego syna po imieniu wołać ;-):-p

Legnica to takie zacofane Miasto, że jak szłam z tą tablicą to wszyscy się patrzyli jak by pierwszy raz na oczy takie widzieli , a my z M mieliśmy polewkę :-D

Legnica to takie zacofane Miasto, że jak szłam z tą tablicą to wszyscy się patrzyli jak by pierwszy raz na oczy takie widzieli , a my z M mieliśmy polewkę :-D

o tak!!! U nas to samo :-D:-D:-D Chociaż i u nas widzialam kilka oznakowanych wózków
tyle, że u nas jest jeszcze "polewka" z imienia :baffled:

reklama
Do góry