reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:tak::-D:tak::-D:tak: i zamraża mózg:-D
no skoro się kobieto trujesz to jestem w stanie w to uwierzyć :-p:-D

u nas -14 ... wczoraj w nocy było - 20 a dziś nasz samochód się zbuntował...zamarzła linka od sprzęgła i gazu ( dobrze ze nie hamulec) i miał takie obroty silnika ze paliwka szło jak w dobrym SUVie :szok:

Witajcie

Wow Confi Karmi Black... piłam... super że załapałaś się do tej kampanii(lepsze Karmi niż Brise)
no zdecydowanie..na prawde pyszne to piwko :tak:

i...witaj ;-)

u mnie pokazuje -14... ale to 6 piętro, więc na dole pewnie ze 2 mniej...
czy ja wiem...my na 8 piętrze mieszkamy i często na dole jest taka sama temperatura ( termometr w aucie) no..chyba ,ze wieje wiatr

no skoro się kobieto trujesz to jestem w stanie w to uwierzyć :-p:-D

u nas -14 ... wczoraj w nocy było - 20 a dziś nasz samochód się zbuntował...zamarzła linka od sprzęgła i gazu ( dobrze ze nie hamulec) i miał takie obroty silnika ze paliwka szło jak w dobrym SUVie :szok:
To na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzała:szok::szok::szok:

To na pewno...ciesz się że paliwo nie zamarzło...bo słyszałam dzisiaj gdzieś w tv że w dieslach ropa zamarzała:szok::szok::szok:
u nas na szczęście benzynka z gazem...ale dziś tylko benzynka dałą radę :sorry2:

na ogół im wyżej tym cieplej...
ojjj u nas nad morzem niekoniecznie...jak wieje to na naszym 8 piętrze jest odczuwalnie dużo chłodniej niz na dole....

no nawet nie w TV -ja tez wczoraj pisałam, że mojej siostrze ropa zamarzła w Megance... Tato miał problemy z odpaleniem swojego autka... Jedynie M jakos bez problemu do pracy dojezdza (ale On to moglby sobie na piechotkę pójść, bo pracuje jakies 400 m od domu:-D)

reklama
Do góry