Witam sierpnióweczki
Naprawde za wami nadążyc jest ciężko strasznie szybko piszecie abo jest juz nas tak dużo ze stron przybywa:-):-):-)
Gratuluje i witamy wśród nas , ja miałam odwrotnie troche bo test pokazał mi ze jestem w ciąży a jak poszłam do lekarza to zbil mnie z tropu bo powiedział ze nie jestem w ci,ąży tylko ze torbiela mam :-
-
-(, ale całe szczescie ze sie pomylił:-):-):-) fakt faktem ze torbiel tez jest ale mam go od 5 latjuz i nie rosnie wiec sobie tam jest ale i fasolka jest:-):-):-):-)
Umnie to samo snieżyca jak cholera a pługów jak na zbawienie

Dziewczyny jak tam u was z przybieraniem na wadze , bo ja zaczynam sie juz nie miescic w spodnie które zawsze nosiłam ,chyba bedzie trzeba wybrac sie na zakupy po rozm 40

Naprawde za wami nadążyc jest ciężko strasznie szybko piszecie abo jest juz nas tak dużo ze stron przybywa:-):-):-)
Witam.A ja robiłam test i pokazał jedną kreske:-(Ale poszłam do lekarza, zrobiłam badanie krwi i jednak jestem w ciązy...i jestem bardzo szczęśliwą przyszłą mamusią:-)
Gratuluje i witamy wśród nas , ja miałam odwrotnie troche bo test pokazał mi ze jestem w ciąży a jak poszłam do lekarza to zbil mnie z tropu bo powiedział ze nie jestem w ci,ąży tylko ze torbiela mam :-
Czesc słoneczka,
taka wichura i sniezyca jaka mnie złapała to jechalam i płakałam z dwóch powodów:
- nic nie widziałam nie wiedziałam co mam zrobić, włączyłam przeciwmgielne i dalej płakałam bo naprawdę nic nie widziałam
- martwiłam się o samolot czy będzie krążył, czy wyląduje
Umnie to samo snieżyca jak cholera a pługów jak na zbawienie

Dziewczyny jak tam u was z przybieraniem na wadze , bo ja zaczynam sie juz nie miescic w spodnie które zawsze nosiłam ,chyba bedzie trzeba wybrac sie na zakupy po rozm 40