reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Alez Pajeczko ja sie wcale nie denerwuje- jestem w tych sprawach jako ostatnia- mam wiele do powiedzenia i nigdy sie latwo nie poddaje. Ale masz racje nie ma o czym gadac, przeciez w zyciu sa przyjemniejsze sprawy niz wyladowywanie sie na obcych nieczy nie winnych ludziach:))) Ja tak nie mam. Jestem z tego dobrego szefostwa- i z kazdej walki wychodze z podniesiana glowa. Bo nawet jesli ktos inny ma racje - ja potrafie przyznac sie do bledu a to czyni zwyciezce na 1 miejscu.

reklama
Dziewczyny, no tak już nie może być. :no:
Czy mam zamknąć wątek do czasu ochłonięcia emocji?
Shyla i Kasia już uciekły i powiedziały dobranoc, bo widzą co się dzieje. :wściekła/y:
"Zrobiło się gorąco".... nie nie i jeszcze raz nie!!!:wściekła/y:
To nie ma się robić gorąco, tylko ma być przyjemnie!:tak:
Jesteśmy tu po to, aby się wspierać nawzajem.
Jeszcze raz proszę, abyście już skończyły ten temat.
Wszystko już na tym wątku zostało powiedziane.

Ostatnia edycja:
dziekuje za zyczenia i zycze jeszcze raz dobrej nocki:))) A kinusia z tymi truskaweczkami daj adres to paczuszke przesle:)))

ja mam zamrożone i chyba wygiągne bo ochota mnie naszła:-p
ja juz dzisiaj wszystko jadłam wybuchowa mieszanka:zawstydzona/y:
po zapiekance wcielam słodycze, po słodyczach ogórka kiszonego, po ogórku kanapka z białym serkiem, po tym kaszka dla niemowlaków, po niej jabłko a po tym frytki szok normalnie i nadal jestem głodna

Ja tez chce truskawki :-p hihi

Jak tam Wasze samopoczucia? grypska,katary i przeziębienia ? Ja już wyzdrowiałam :tak: Nareszcie spie z zamknętą buzią :) hehehe

Macie również jak ja tą kulke na brzuchu u góry np przy odchyleniu do tyłu? Mięsień podobno jakiś.

Ja tez chce truskawki :-p hihi

Jak tam Wasze samopoczucia? grypska,katary i przeziębienia ? Ja już wyzdrowiałam :tak: Nareszcie spie z zamknętą buzią :) hehehe

Macie również jak ja tą kulke na brzuchu u góry np przy odchyleniu do tyłu? Mięsień podobno jakiś.

ja nawet rąk do góry zbytnio nie chce podnosic a co dopiero mowic o odchylaniu sie w tył:) ja tam czuje tylko głód i czasami na żołądku slodki ciężar;-)

I ja lepiej nie będę próbowała się odchylać do tyłu :tak:
Kurka wodna, ciągle mi te truskawy po głowie chodzą. No ładnie dziewczyny, ale mi zrobiłyście smaka na noc:sorry2:;-)

reklama
ja wszamałam jabłuszko i chyba spać pójdę bo dzisiaj byłam dwa razy z Majką na spacerze i mielący się pod stopami śnieg plus ciągnięcie sanek plus wspinanie się na czwarte piętro sprawiło że nie czuję się najlepiej ale jutro napewno będzie lepszy dzionek :tak::tak:
Aga wszystkiego najlepszego :tak::tak::-) przede wszystkim wytrwania z brzuszkiem tyle ile trzeba :tak::tak:
Pajkaa niezła mieszanka:sorry2: ja na kolacyjkę wszamałam bułkę z koreczkami śledziowymi w oleju i zapiłam to herbatą malinowo-żurawinową :-D

Do góry