reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienka :szok::szok::szok: cale szczescie ze m pracuje nie daleko:tak:

Dyta ale to zabrzmialo-odciagam sie:-D:rofl2:.........

Szym mnie dzis wykonczy....ciagle chce na rece....teraz lata z plastikowym tele.przy uchu i z kims rozmawia,ale nie wiem z kim:-D:-D:-D
Czasami slysze mama,tata,baba,dziiiie(to chyba gdzie) bo jak pytam sie gdzie np cos tam jest to on wlasnie mowi dziiiie....di(daj) i jeszcze cos co nie wiem jak napisac:-D;-)

reklama
Dzięki kobietki, jeszcze cała się trzęsę, ale musiałam się wygadać, żeby nie oszaleć. Na szczęście Ania to Aniołek i tylko chwilkę popłakała, nawet nie mocno. To po niej widać było, że się nie zanosiła. Na szczęście jest malutka i nie rozumie wszystkiego i chyba się nie bała, mam nadzieję. Płakała, bo mamusia nie przyszła.

Teraz leży na łóżku i się przekręca na boczki, na brzuszek:-). Dobrze, że w naszym łóżku nie została, tylko w swoim. Od dzisiaj nie rozstaję się z kluczami.

asienko wiem co czujesz!!!Jak Amanda miala roczek, to zatrzasnela za mna drzwi, jak poszlam okno przetrzec z zewnatrz.Nawet nie pomyslalam, ze Amanda to zrobi, byla taka malenka. Obydwie pary kluczy w domu.Corcia sama.Maz daleko wtedy pracowal.To ja do sasiada biegiem.Wkoncu znajomy okno otworzyl tzn szybe wyjal od zewnatrz(pracuje w oknach,wiec wie co i jak) i po niecalej godzinie dostalam sie do domu.Ale corcie-cale szczescie-widzialam,bo stala kolo drzwi od ogrodu,a to sama szyba,wiec mialam na nia oko. Ale od tej pory jestem baaaaaaaaaardzo przewrazliwiona na tym punkcie.

mama ady corcia sliczna, niebawem bedziesz trzymala w rekach takie malenstwo.

Asienka :szok::szok::szok: cale szczescie ze m pracuje nie daleko:tak:

Dyta ale to zabrzmialo-odciagam sie:-D:rofl2:.........

Szym mnie dzis wykonczy....ciagle chce na rece....teraz lata z plastikowym tele.przy uchu i z kims rozmawia,ale nie wiem z kim:-D:-D:-D
Czasami slysze mama,tata,baba,dziiiie(to chyba gdzie) bo jak pytam sie gdzie np cos tam jest to on wlasnie mowi dziiiie....di(daj) i jeszcze cos co nie wiem jak napisac:-D;-)
Teraz jak to drugi raz przeczytałam to sama sie uśmiałam:-D:-D

Asieńka ale musiałaś się wystraszyć,współczuje:baffled:
Dobrze,ze tak to się skończyło:tak:

Noo dobra nadrabiam po kolei:-)

Znow tylko na chwile ale musialam!!!! Gastone!!! Boze...poryczalam sie jak bobr!! Najpierw radosc, ze jestes w ciazy, a teraz sie okazuje, ze dwie fasoleczki....Jak ja sie ciesze....Wyobraz sobie te dwie malenkie istotki, te dwa dziubki...oba tulace sie do swojej mamusi..no po prostu nie moge nawet tego ogarnac!!
Co prawda musze powiedziec, ze ja sama jak na szpilkach, bo w A rodzinie i blizniaki i trojaczki wiec ciegle mam szanse!:szok: A u Was w rodzinie byly blizniacze ciaze???

Moje najserdeczniejsze gratulacje dla Ciebie i Meza!!!! Juz widze te piekne foty jakie Twoj M natrzaska tym dwom dziubaskom naraz!!!:-)
Misia dziekuje co do blizniakow w rodzinie to ja wiedzialam o tym ze moja prababcia miala blizniaki ale to nie mialo znaczenia.Bo w moim przypadku dwujajowych blizniat geny sa przekazywane ze strony matki.No imoja mamunia poinformowala mnie wlasnie ze dopiero teraz ze miala rodzenstwo blizniacze,ktore zmarlo.W kazdy razie babcia przekazala jej geny ,mama nie miala blizniakow bo to co drugie pokolenie,no i bach ja bede miala.Niespodzianka pelna geba bo gdyby wiedziala bylabym przygotowna w jakis sposob:-)
Gastone OGROMNE PRZEOGROMNE gratulacje!!!!!!!!!!!!!!A zawsze sie smieje z twojego nicka(pozytywnie oczywiscie),bo w Amandy bajce "ben i holys little kingdom", jest biedronka o imieniu gastone i corcia za nia szaleje :-D
:-D:-D
A mnie na wspomnienia wzielo:sorry2:
Ogladam sobie zdjecia Ady, jak takim maciupenkim kurczaczkiem byla. Tak bym chciala cofnac czas na 1 dzien albo chociaz na godzinke;-):-)
Zobaczcie Ade, jak miala 12 dni i jak miala niecale 3 mies...:-)
No jeszce troche i bedziesz tulic.heh ja to sie natule:baffled:
Witam dziewczynki:-)
tylko wpadłam Was poczytać wczoraj i dzisiaj, bo jestem nianią, albo tylko byłam:eek:. Wczoraj było super, ale dzisiaj małą takich spazmów dostała, że :szok:, za nic nie dała się uspokoić. Zaniosłam ją do cioci obok i zatrzasnęłam drzwi przez przypadek, a tam była Ania:szok::wściekła/y::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Jezu, biegiem pognałam do M pracy po klucze, myślałam, że umrę po drodze ze strachu. Dobrze, że Ania w łóżeczku leżała. Płakała jak przyszłam. Utuliłam ją, poryczałam, że głupia matka ze mnie. Na razie niunia jest ok. A Martynka jest u tej cioci.

Gastone ogromne gratulacje
:-):-):-), tyle szczęścia naraz

Wiem co czujesz.Jamialam kiedys taka sytuacje,ze Max mial jakos1,5 roku,zupa sie gotowala ia wyszlam na dryfa strne za okno umyc okno balkonowe i on stal ze mne z drugiej strony w domu.I zatrzasnely mi sie drzwi.Jeu jaka panika,on sobe poszedl aja tak wresczalam,krzyczalam szarpalam te cholerne drzwi,krzyczalam zeby przyszedl do mnie.Probowalam szukac pomocy za plotem u sasiadki ale sasiadka tepa jak beto tylko zagladala przez okno zamiast mijej maz pomoc drzwi otworzyc siedzial na kanapie.W koncu ostalam takiej sily ze prawie te drzwi wyrwalam i sie otworzyly.Nie potrafie opisac co czulam:no:

Asienka:szok:ale się strachu najadłaś,biedna:szok:Na szczęście już po wszystkim:tak:A skoro opowieści takie się pojawiły to i ja Wam powiem,ze miałam podobną sytuację,ale troszkę się różniła:eek:
Wyszłam myć okno przed dom,małego miałam na widoku (miał ze 2 lata),bo to było ogromniaste okno od salonu,a on tam właśnie się bawił.Chwilę przed końcem,widziałam jak mały do sypialni poszedł,ale myślę se,dokończę,to już tylko chwila.Dosłownie za 2 minuty skończyłam,wchodzę do domu,wołam Radka,a tu cisza,idę spokojnie do sypialni a jego nie ma:szok:Zapomniałam,że zostawiłam drzwi od sypialni na dwór otwarte,wietrzyło się:szok:One wychodziły na osiedle.Mały wylazł przez nie i bawił się na schodach do sąsiedniego apartamentu:baffled:Myślałam,że zawału dostanę,jaka bezmyślna jestem:crazy:Mój P do dziś o tym nie wie:eek:
No,ale widzę,ze więcej nas,mam z przygodami:baffled:Matki Polki:sorry:

Witam mamy z Irlandii.My mielismy rowniez przygode,gdy Michal mial 4 latka.Madrzy rodzice,nie chcac meczyc dziecka zakupami,postanowili zostawic go w domu samego.Na video byly bajki,ktore on uwielbial,trwaly 1,5godz.Wielokrotnie potrafil je ogladac bez przerwy.Kaseta zaladowana,a my szybko w droge.Po nie calej godz.bylismy spowrotem.Wysiadajac z auta widze malego w oknie kuchennym,zaplakanego na maksa.Torby polecialy w kat a ja biegiem do niego_Okazalo sie,co opowiedzial nam przez wielkie lzy,ze zaraz po naszym wyjsciu wylaczyli prad i z bajek byly nici!!!!!:szok:Jezu,jaka ja bylam durna....

jejku dziewczyny chyba każda z nas coś przeżyła,ja w pl wynajęlam mieszkanie na 2 piętrze z balkonem i Damian malutki wyszedł, całe szczęście on ma dużą głowe i to wlaśnie ona go uratowała:baffled:bo sie nie przecisnęła,:confused2:od razu założyłam oslonki:sorry:

lubiczanka juz zaliczyła gimnastyke:tak:pomagając pchac mi mojego złoma:wściekła/y:bo oczywiście nie odpalił:wściekła/y::crazy:dzięki za pomoc:sorry:;-)

reklama
ahhh sie pochwale nowym dywanem(ups prawie go nie widac):-Dmisiem i synkiem też:-D
Zobacz załącznik 204170
W d... z dywanem :-)
Szymcio przeslodki, przecudowny!!!!!

Mamoady no baaaa.Inteligencja najważniejsza ;-)
Ja tam Cię z bliska nie widziałam to nie wiem do kogo Ada podobna,mam Cię w kontaktach NK?
Masz:tak: Monika Rutkowska
MamoAdy - Olusia tez malucia nie byla, bo wazyla 5 kg przy urodzeniu.

Dziewczeta - czy ktoras z Was wysylala ostatnio paczki do Polandii i moze mi polecic dobrego kuriera? bede zobowiazana :D
No Ada na tej focie kolo 5 kg wazyla:-)
Z czystym sercem i spokojnym sumieniem polecam Midland expres!!!!
Korzystalam kilka razy i tak jak Margarita, jestesmy bardzo zadowoleni!!!!

Do góry