a co tak wczesnie?????Ja juz odpadam
Dobranoc:-)

moja Mycha własnie zasnęła ale fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co tak wczesnie?????Ja juz odpadam
Dobranoc:-)
A sanki nie lepsze??
Miłego![]()
Hej babeczki wybaczcie ale nie doczytam.
Daję tylko znać,że żyję i rozchorwaliśmy się z Julem - ja po nim wirusa załapałam i Laremidem się leczęa Jula kaszel nie podobał mi się zbytnio i poszliśmy do pediatry a ta,że 5 zmian osłuchowo w płucach słyszy i może to być początek zapalenia płuc:-(.Mamy Biseptol, Clemastinum i kurujemy się jakby się pogorszyło to w środę na kontrolę a jak nie to czwartek czy piątek ale w tym tygodniu chce Jula jeszcze zobaczyć
.
Do tryki dziś nie poszłam i nie wiem czy na kurs dotrę,chyba,że M wcześniej wróci.
Śniegu tyle że autko nawet nie chciało ruszyć, musiałam do kumpeli po łopatę śmigać a i tak odkopanie mało dało, bo całe zawieszenie w śniegu było, dopiero szwagier przyjechał i szarpnął i jakoś pomału M wyjechał.
Sorki,że tak o sobie ale ledwo co siedzę i muli niesamowicie :-wściekła/y:idę spać
.
As, mały rockman Ci z Kubusia rośnie;-)![]()
- już się ustawiam w kolejce po autograf;-)
.
N
Moje dziecko mnie zadziwia. Dostał od dziadków takie literki z magnesami na lodówkę i dziś od rana się nimi bawimy. Potrafi już bezbłędnie wyszukać kilka literek: P A O T M i sam układa wyrazy MAMA i TATA, a z moją pomocą PIOTRUSNo i powiedzcie proszę, czyż on nie jest genialny ;-)
W dodatku ostatnio bawimy się książeczkami z naklejkami - na pewno kojarzycie te wydawane seriami dla 2 latków itd. Muszę przyznać, że Piotruś nie ma najmniejszego problemu z tymi zadaniamiJestem z niego naprawdę dumna!
![]()
Dowikla ja dzisiaj lenia jako takiego nie mam ,bo coś tam szturłam ale mam tak zwany TUMIWISIZM ,ciezar zycia mnie przygniata![]()
Pranko się kręci Adam wprawiony do szkoły Antono śpi trzeba się zabrać za ogarnięcie kuchni i jakiś obiada lenia mam jak diabli(jak zawsze w poniedziałek
)
Witam! Ja mam dzisiaj humorek bo dostałam właśnie decyzję z poradni psychologicznej o przyznaniu Zuzi Suo. Jeszcze teraz do MOPSu pójde załatwiać rehabilitantkę ale to jutro-pewnie nie będzie już tak pięknieA. wreszcie do pracy poszedł po 2 m-cah siedzenia w domu. Wreszcie pensja wróci do normalności;-)
Lecę poczytać
Witam w nowy tydzień. M w domu, Kuba śpi a ja już mam wszystko zrobione jeszcze tylko jakąś zupke zrobić muszęKomputer coś mi się zacina, miałam posty zaznaczone i nic pusto
dzisiaj byliśmy mieszkanko oglądać. Fajne, bo parter domku jednorodzinnego
nawet duże, dwa pokoje, kuchnia tylko mały kibel do remontu
ale tak to fajnie. Blisko sklepy, szkoła, plac zabaw. U góry mieszka dziewczyna z chłopakiem i dzieckiem, mniej więcej w moim wieku. Wspólne wejście na razie ale to nie problem bo dziewczyna rzadko wychodzi
baba chce 800zł do tego opłaty ale może zejdzie z ceny i oby. Ale jak na razie się zastanawiamy bo to nie tak łatwo
po pewnym czasie trzeba podłogi zrobić, drzwi wymienić w środku, no i meble agd i rtv
no zobaczymy jak to będzie
idę do kuchni zajrzę potem papa
![]()
Zdolny Piotrus.Mnie Oliwka z dnia na dzien zadziwia.Wczoraj bawilam sie z nia w jej pokoju.Tam tez zostawilam telefon swoj.Pozniej w innym pokoju uslyszalam ze dostalam sms i porosilam Oliwke aby sama poszla do swojego pokoju i mamusi przyniosla telefon .No i przyniosla.Kurcze normalnie zdolna z niej bestia hihihihi.
-)
U mnie w domu ja jestem hydraulikiemM by prędzej coś popsuł niż naprawił
No a obiadek niczego sobie
No i bez fachowca sie nie obejdzie![]()
Poszalałam w tym miesiącu na allegro więc ten fachowiec mi nie po drodze![]()
A ja mam załamkęPrzyszedł rachunek za prąd.....320zł..za dwa miechy....no ja się pochlastam chyba....
laski ile wy płacicie za prąd? Co by mieć porównanie..kurcze nie wiem co źle robię. Cały czas tyrka tylko terma i lodówa..piekarnik raz na ruski rok, światło staram się świecić jak najmniej żarówek, pranie dwa razy na tydzień i to krótkie...no ale kuchenka jest też elektryczna....no ale jak dla mnie cena masakra..ostatni rachunek też płaciłam 300zł
![]()
ej proszę cie!!!!!!!!!!!!!!! To ja bym chyba ze 4 stówki musiała wybulić!! no u mnie ta woda się grzeje i lodówa....no kuźwa jak dla mnie to jest masakra po prostu!!!! Piekarnika nie uzywam praktycznie, no tylko te obiady na płycieno i coja mam teraz robićc.....po ciemku siedzieć i myć się w zimnej wodzie??? Laski dajcie jakiś sposób co.....
no to ci anakonda wytłumaczyła....ciepła woda
As co się stało???????????
U nas też są prognozy, facet chodzi raz na pół roku i wtedy odczytuje liczniki i daje właśnie dwie prognozy![]()
MH no właśnie..hyba jednak ta franca...zobaczę zacznę wyłączać.
A jakiego szoku dostałam! Ja tu z Wami gadu gadu, a moje bejbe wzięło za łyżkę i sam jeteraz chce go karmić to mi łyżkę zabiera
dla mnie szok, bo nigdy nie był zainteresowany samodzielnym jedzeniem
![]()
D
Ja jestem zla na swojego i nie odzywamy sie do siebie.Staralam sie z nim pogadac ale dzis nie da sie z nim gadac.Nie mam pewnosci ze nie wypil :-(.Teraz juz wszystko z niego wywietrzalo cokolwiek to bylo :-(.
Zaraz M jak milosc i spac .Oliwka spi juz od 20 .
Dobranoc.
Aha rozmowa z pania psycholog bardzo udana .Umowilam sie z nia na za tydzien we wtorek.
Miala do mnei jutro kolezanka z coreczka przyjechac i mialy byc do piatku ale ta jej corka chora i raczej nie przyjada Jestem zla bo strasznie chciala i cieszylam sie ze przyjada :-(.
No nie cisza spokój nie ma nikogo nawet na BB
Wszyscy poszli spać
No nie chata wolna a ja nie wiem co robić
Z 10 lat do tyłu to by juz niezła imprezka byłaa tak to co pozostaje mi ......też spanie.........chociaz sie moze wyspie:-
-
-(
Nie no moze jeszcze pogram troche na kompie i zajrze za chwilke moze kto sie pojawi![]()