milusia to cudownie, będzie chłopczyk...powiem szczerze, że mam dokładnie 6 znajomych par, które są w ciąży i w każdym przypadku to chłopak

Nie wiem czy to dobrze, ale będzie wysyp chłopaków. Tak więc Karolinko teraz już możesz do brzusia mówić po imieniu...;-)Na jakie się zdecydowaliście? Jakub już na 100%?
Tak się martwiłaś czy aby Twoje maleństwo nie jest za małe a teraz jak wystrzeliło do góry

Bierzesz jeszcze te antybiotyki?
panienka jeśli mnie jakieś wyniki niepokoją to po prostu dzwonię do swojego lekarza i pytam czy taki wyniki nie wymaga jakiejś szybszej interwencji...on na pewno lepiej Ci doradzi niż my

Przez nas możesz tylko niepotrzebnie się denerwować...A bierzesz jakieś witaminki?
martuśka85 będziesz tylko podcinać wlosy czy jaką diametralna metamorfoza??
:-) Powodzenia...
Alaa to najadłaś się wczoraj strachu...no cóż pomyłki i takie się zdarzają, ale tak na prawdę może jedna tabletka nie zaszkodzić...ach Ci mężczyźni...Kontaktowałaś się z lekarzem??
Pajeczko jak Twoje wyniki papa Testu??

u mnie dobrze wyszły...
A mój mąż dziś wyjeżdża na szkolenie z pracy...postanowiłam to wykorzystać i zrobić sobie taką babską posiadówkę. Ugotuję spagetti i będziemy z koleżankami i kuzynkami plotkować do rana...

Oczywiście wszytskie jesteście zaproszone...;-) Tak poza tym...martwię się bo chciałabym już poczuć takie konkretne ruchy dziecka...wiem, że to jeszcze wcześnie ale cóż...Tak poza tym cieszę się, że jestem mamą...