reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

No rozumiem.Tyle,że jak coś ma tyle opini i zdania są aż tak podzielone,to ja bym nie ryzykowałą.Istnieje zamiennik bezpieczny,co do którego nikt nie ma wątpliwości.

ja nie będę nawet brała żadnego zamiennika ;-)

ja aspiryne zarzywał tylko musującą tzn przed ciążą własnie na migreny bo to byl jedyny lek, który mi pomagał :tak: a teraz powidzialam sobie są rzeczy wazniejsze i mi na bol głowy pomaga masaz szyi :tak:
ja wcześniej brałam tylko ibuprom on mi pomagał najbardziej ,a co do masażu szyi to najpierw trzeba kogoś mieć :-D
ja siedzę cale dnie sama wiec nie mam nikogo;-)

reklama
ja nie będę nawet brała żadnego zamiennika ;-)

ja wcześniej brałam tylko ibuprom on mi pomagał najbardziej ,a co do masażu szyi to najpierw trzeba kogoś mieć :-D
ja siedzę cale dnie sama wiec nie mam nikogo;-)

ja meza zaciągam na drugi etat :-D mowie, teraz idziemy pobaraszkowac do sypialni on sie cieszy a ja mu wymasuj szyjke :-D a on kurde zawsze daje sie nabrac :-D

ja meza zaciągam na drugi etat :-D mowie, teraz idziemy pobaraszkowac do sypialni on sie cieszy a ja mu wymasuj szyjke :-D a on kurde zawsze daje sie nabrac :-D

haha dobre :-D
mój jak przychodzi wieczorem to nie ma siły masować a o baraszkowaniu już nic nie mowie :-D
a w weekendy chodzi na nocki , i tyle go mam w domu ;-)

Dziewczyny troche odbiegne od tematu ;-)
Mam do Was pytanie, czy moze Któras z Was miała taki sam problem jak ja? Chodzimi o to ze, Witaminy które przepisała mi Doktór ( Falvit Mama ) wywoływały u mnie reakcje obronną organizmu, i za kazdym razem jak je brałam niestety zwaracałam. Doktor kazała mi je odstawic. W sumie pierwsze wynki badan mialam dobre, ale boje sie o nastepne.:-(

Dziewczyny troche odbiegne od tematu ;-)
Mam do Was pytanie, czy moze Któras z Was miała taki sam problem jak ja? Chodzimi o to ze, Witaminy które przepisała mi Doktór ( Falvit Mama ) wywoływały u mnie reakcje obronną organizmu, i za kazdym razem jak je brałam niestety zwaracałam. Doktor kazała mi je odstawic. W sumie pierwsze wynki badan mialam dobre, ale boje sie o nastepne.:-(

ja bralam wlasnie te witaminy i strasznie mnie po nich mdliło teraz nie biore w ogóle zobaczymy jakie beda wyniki:tak:

Cześć kobitki,

Ale dałyście mi lekturę :zawstydzona/y: Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie posty, ale wszystkie przeczytałam :-)

Może już zrobimy listę dzieciaczków wtedy wszystkie będziemy widziały ile jest chłopców, a ile dziewczynek :-)

Ja po pracy padam, chociaż opierniczam się strasznie ;-) Mam ostatnie dwa dni w pracy i czas na urlop :-)
A dzisiaj pyszne jedzonko jadłam zrobiła sobie twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, a na deser pomarańcze :-) Dobrze, że mam takie smaki w ciąży bo dzięki im nie mam wyrzutów sumienia po jedzonku;-)

Cześć kobitki,

Ale dałyście mi lekturę :zawstydzona/y: Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie posty, ale wszystkie przeczytałam :-)

Może już zrobimy listę dzieciaczków wtedy wszystkie będziemy widziały ile jest chłopców, a ile dziewczynek :-)

Ja po pracy padam, chociaż opierniczam się strasznie ;-) Mam ostatnie dwa dni w pracy i czas na urlop :-)
A dzisiaj pyszne jedzonko jadłam zrobiła sobie twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, a na deser pomarańcze :-) Dobrze, że mam takie smaki w ciąży bo dzięki im nie mam wyrzutów sumienia po jedzonku;-)
Hej Bogusiu, płeć już jest dopisywana przeze mnie, ale nie na osobnej liście tylko w naszej, sierpniowej :tak:
Super, że niedługo urlop, odpoczniesz:tak::tak::-)
Pajeczko, smacznego :-)

reklama
Do góry