reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
a u nas każdy ma swój komp:-D
bo wcześniej były bijatyki :-Dhaha
idę robić kolacyjkę ;-)

Sliczne te ciuszki chciałam czekac az bede znała pleć ale jak tu czekac:-D
a u nas każdy ma swój komp:-D
bo wcześniej były bijatyki :-Dhaha
idę robić kolacyjkę ;-)
my niestety mamy 1 potym jak sie zepsół stacionarny maż i kupił laptopa wiec nalezy niby do mnie ale tak naprawde jest wspólny :-(ale Kubek dostaje na razie tylko na bajki wiec dajemy rade:-D

U mnie żylaki to rodzinna sprawa. Mam od wielu lat pajączki na stopach w okolicach kostek. Mam nadzieję, że się nie rozwiną. Słyszałam, że jak ma się żylaki nie nacinają przy porodzie? Słyszałyście coś o tym?

Dziewczyny, czy wam też tak wzrasta libido? :zawstydzona/y::happy: w pierwszym trymestrze poniżej zera, a teraz powyżej normy sprzed ciąży. i te sny :-D aż się sama sobie dziwię.

Tak jak pisałam dzisiaj, mam mieć ochronę, wręcz nie wolno mnie nacinać ale to ze względu na żylaki w pachwinach i na... nacięcie mnie spowodowałoby przecięcie żylaka.
Z tego co wiem przy pajączkach na nogach, a nawet żylakach na nogach nie ma takich wskazań.

A co do libido...:-( ech, u mnie poniżej normy. W poprzedniej ciązy było tak jak u Ciebie. Mam nadzieję że się to zmieni.

Co do zakupów, mam ochotę kupić to:
http://www.maluszek24.pl/index.php?p2680,pajacyk-rampers-162-krotki-rekaw-i-nogawka-rozowy-62-cm

http://www.maluszek24.pl/index.php?p2787,body-paski-krotki-rekaw-rozpinane-56-cm
(to może nawet drugie w rozmiarze wyżej)
http://www.maluszek24.pl/index.php?p2398,koszulka-bawelniana-biala-z-zielonym-haftem-62cm

i dla mojej maludy
http://www.maluszek24.pl/index.php?p3114,pizama-bawelniana-wzorki-rozowa-98cm

Ostatnia edycja:
Sliczne te ciuszki chciałam czekac az bede znała pleć ale jak tu czekac:-D
ja jeszcze nie znam płci.. dlatego kupowałam kolory uniseks.. poza tym rozowe nie koniecznie mi sie podobają.. niebieskie jeszcze ujdą..

tak pi razy drzwi porównałam ceny u nich w sklepie i na allegro i musze przyznac ze w sklepie chyba ciut taniej.. chyba o 1zł..

poza tym bardzo duzy wybór mają na tej stronie.. zobacze jakie przyjdą te ciuszki i jak bede zadowolona to na pewno nastepne zakupy tez u nich zrobie..

ja jeszcze nie znam płci.. dlatego kupowałam kolory uniseks.. poza tym rozowe nie koniecznie mi sie podobają.. niebieskie jeszcze ujdą..

tak pi razy drzwi porównałam ceny u nich w sklepie i na allegro i musze przyznac ze w sklepie chyba ciut taniej.. chyba o 1zł..

poza tym bardzo duzy wybór mają na tej stronie.. zobacze jakie przyjdą te ciuszki i jak bede zadowolona to na pewno nastepne zakupy tez u nich zrobie..
Mnie osobiscie sie maży kupowac rózowe maz tez nie jest za tym kolorem ale jakos go przekonam jesli oczywiscie bedzie dziewczynka:-D
Kubek jak był malutki miał same niebieskie rzeczy wyszło to troche niechcacy ale jednak :-D

Świetne zestawiki...też je oglądałam i w przyszłlości pewnie zakupię...;-)

Tak jak pisałam dzisiaj, mam mieć ochronę, wręcz nie wolno mnie nacinać ale to ze względu na żylaki w pachwinach i na... nacięcie mnie spowodowałoby przecięcie żylaka.
Z tego co wiem przy pajączkach na nogach, a nawet żylakach na nogach nie ma takich wskazań.

A co do libido...:-( ech, u mnie poniżej normy. W poprzedniej ciązy było tak jak u Ciebie. Mam nadzieję że się to zmieni.

Co do zakupów, mam ochotę kupić to:
Pajacyk - rampers (162) krótki rękaw i nogawka różowy 62 cm :: Maluszek24.pl

Body PASKI krótki rękaw rozpinane 56 cm :: Maluszek24.pl
(to może nawet drugie w rozmiarze wyżej)
Koszulka bawełniana biała z zielonym haftem 62cm :: Maluszek24.pl

i dla mojej maludy
Piżama bawełniana WZORKI różowa 98cm :: Maluszek24.pl

Ciuszki boskie, i ceny też niczego sobie;-)
Z libido u mnie rownież ponieżej... nie mam ochoty i chyba przez to, że czuje się teraz jakas taka duża, pewnie podświadomie czuję się nieatrakcyjna...:-(
Z żylakami też mnie zmartwiłyście...od nie wiem 16 roku życia ma jednego na łydce..poza tym male pajączki...po ciązy musze sie tym zająć..., zmobilizowałyście mnie:-D:-D:-D

jak zwykle palce od tego pisania to chyba się wam już palą :-D

ciuszki urocze hi hi. ja jeszcze nie dokonałam żadnego zakupu - poczekam na wiose / lato większa ochota na spacerki i wogóle :-)

ja swoje podróże też będe musiała ograniczyć. w sumie juz teraz jak siedze prawie 7 godz w pociągu to kręgosłup i kolana strasznie bolą :sorry:

reklama
A tak w ogóle planujecie już wakacje?
Będziecie gdzies wyjeżdżać i kiedy??
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki:)

Do góry