reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Hej dziewczyny, zjadłam 2 czekolady wedla :zawstydzona/y: Nie mogłam się oprzeć, musiałam je zjeść :zawstydzona/y: No aż tak to pierwszy raz miałam :-D
Dobrze, że często się tak nie zdarza :-);-)
A tak w ogóle planujecie już wakacje?
Będziecie gdzies wyjeżdżać i kiedy??
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki:)
Ja planuję wakacje, ale raczej nici z tego wyjdą. Przez te 2 m-ce co M. nie miał żadnych zleceń, wpadliśmy w mały dołek finansowy i musimy wyjść na prostą.
Ja póki co marzę ;-)
Chyba za granicę to bym się trochę bała, ale może dlatego, że jeszcze ogólnie nie wyjeżdżałam, a tu jeszcze ciąża.
Nad morze bałtyckie pojechałabym z miłą chęcią :tak::-)

Was nadrobić-to niezłe zadanie;-) Może ktoś będzie pisał streszczenia:-D
Kasia a może jakieś choróbsko Cię łapie?
Już niestety złapało-jestem na zwolnieniu:sorry:

u mnie tez chodzi o IgG. zobaczymy w piatek, co ten specjalista powie i zaleci. boje sie troche, bo moja ciotka 2 razy poroniła przez toxo:-(
A robiłaś Igm? Bo jeżeli jest ujemne, to nie masz się czym martwić... Wynik 6 to dobry wynik:tak: Ja miałam Igg na jednym sprzęcie 650, a na drugim 120 (rózne normy)i jest ok:tak:

Dziewczyny co polecacie bezpiecznego na ból gardła? Najlepiej do ssania. kurcze dziś się obudziłam z katarem i łaskotaniem w gardle :eek:
Do ssania-NIC-byłam wczoraj u lekarza i pytałam:no:

tak aspiryna i z tego co wiem nie bierze się całej tabletki tylko pól ;)
jest aspiryna w normalnych tabletkach i aspiryna w tabletkach musujących...
zresztą trzeba uważać tak samo jak i z innymi lekami na ból głowy w ciąży...
Mi lekarka pozwoliła tylko apap, a aspiryna niedozwolona;-)

Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki:)
Za granicę raczej się nie wybierzemy z obawy przed przygodami z brzuszkiem:sorry: No i będzie to raczej czerwiec, bo do końca maja planuję pracować:tak:

kasia2506 dzięki za odpowiedź :-)

Jeśli chodzi o wakacje to raczej nigdzie nie pojedziemy, niestety finansowo u nas nie najlepiej. Wykańczamy dom w którym mieszkamy a dodatkowo dojdą zakupy dla maleństwa. Może uda się na jakiś weekend, gdzieś pojechać, jeszcze się okaże jak będzie.
Nektarynkaciuszki super! :-) A libido u mnie nie najlepiej, mam nadzieję, że teraz będzie lepiej?!:-)

Zmykam spać, mam nadzieję, że mi choć trochę ten katar przejdzie...

DOBRANOC Kochane :-):-):-)

ja ogólnie pochodzę z rodzinnego miasta nad prawie samym morzem:-)
do morza miałam jakieś 50km
ale w strony rodzinne w wakacje się nie wybieram niestety, wiadomo długa podroż ,a samolotem z tego co się dziś orientowałam zabierają tylko do 6 miesiąca, i dużo zależy od Lini lotniczych;-)

ja mam również bóle głowy ,ale nie mam zamiaru faszerować się dodatkowymi lekami:sorry:
wytrzymam to !
ja w ogóle mam centymetr więcej w pasie,a waga mi spada dziwne :sorry:
idę spać słodkich snów ;-)

Wyszłam na kilka godzin, a Wy tyle stron dorobiłyście, że szok :tak:

My na wakacje pojedziemy gdzieś blisko nad jakieś jeziorko i będzie dobrze, małym kosztem, miły wypoczynek.

Ciuszki śliczne pokazujecie, ale Ja poczekam do jutra z zakupami może się uda zajrzeć między nogi :-D
Co do libido mi znacznie spadło, ale to chyba przez to, że ostatnio cały czas chodzę albo smutna, albo zła jak osa po prostu bez kija nie podchodź :eek:

Ja uciekam teraz się wykąpać i po śnić o jutrzejszej wizycie, mam nadzieję, że wszystko z dzidźkiem jest dobrze...

Słodkich snów:tak::tak::tak:

reklama
Chyba dziś jakiś ogólny dzień bólu głowy:sorry: ja także uciekam spać.
Do jutra dziewczynki, aby nic nas nie bolało a wizyty przebiegły pomyślnie :-)

D O B R A N O C :***

Do góry