reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie:) Na pewno dam się wciągnąć w pisanie i nie będę się bronić, na ile praca i przeprowadzka pozwolą:) Ale widzę, że nie sama się remontuję, jakby co polecam się do konsultacji-po takiej demolce czuję się prawie ekspertem! Może się przekwalifikuję?:)
Moja następna wizyta 19 marca, ale usg było w ostatni piątek, więc pewnie teraz nie będzie. Mam nadzieję, że nie będzie też niespodzianek, ale na razie wszystko w najlepszym porządku, więc staram się nie martwić na zapas. Zwłaszcza że za racji zawodu niestety mogłabym...nie jest dobrze, jak wie się za dużo:( Ale precz czarne myśli!:)
Miłego wieczoru wszystkim!

Jeśli moge spytać to czym się zajmujesz:))

reklama
Co za lekarz nooo!!!! Ma taki dobry sprzęt to powinień Ci powiedziec jeśli o to spytasz. Przecież co mu szkodzi, zawsze moze dodać, że mówi na ileś tam procent! Wiadomo, że na 100% to w sierpniu się dowiemy!
zdaje mi się ze on liczy na kasę:crazy:
jeśli nie dowiem się na kolejnej wizycie nic , zmieniam lekarza od razu , mam od sąsiadki namiary na innego który również operuje takim sprzętem :tak:

witam dziewczynki
ja po wizycie i dzidzius sobie fikał szyjka w porządku dobrze trzyma jest wszystko OK, łożysko także przytwierdzone w porządku także nareszcie jestem spokojna :) no i termin mi sie zmienia na 13 sierpnia:) i lekarka powiedziała, ze cos tam miedzy nogami wisi :)) wiec potwierdza, ze to raczej chłopak :)
jeżeli chodzi o te moje swędzenia lekarka powiedziała, ze nic złego sie nie dzieje, ale na wszelki wypadek da mi globulki na grzybice - ze nie bedziemy czekały na wymaz bo to potrwa około 3 tygodni.Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty :)

Pajkaa to super, że z dzidzią Ok i że Ty jesteś zadowolona z wizyty :-)

Wuzelek myślimy pozytywnie!!!

Witam nową sierpniową mamusie :-)

witam dziewczynki
ja po wizycie i dzidzius sobie fikał szyjka w porządku dobrze trzyma jest wszystko OK, łożysko także przytwierdzone w porządku także nareszcie jestem spokojna :) no i termin mi sie zmienia na 13 sierpnia:) i lekarka powiedziała, ze cos tam miedzy nogami wisi :)) wiec potwierdza, ze to raczej chłopak :)
jeżeli chodzi o te moje swędzenia lekarka powiedziała, ze nic złego sie nie dzieje, ale na wszelki wypadek da mi globulki na grzybice - ze nie bedziemy czekały na wymaz bo to potrwa około 3 tygodni.Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty :)

to super ze jesteś zadowolona :-)i ze z dzidzia wszystko wsio :-)

wiesz ja miałam miesiączkę choć nie taka normalna ale miałam ;) , także myślałam ze wszystko jest normalnie :-)i mam tylko zaburzenia hormonalne ;)
byłam szczupła na wadze nie przybierałam wiec i tryb życia prowadziłam normalny i aktywny :)

no i bardzo dobrze, i do tego 4 miesiace mniej zmartwien :tak:
tylko pozazdroscic :p. u nas wpadka z takim stazem to juz raczej niemozliwe, wiec wiedzielismy od razu po "zrobieniu" praktycznie :-D

witam dziewczynki

gratuluje i kolejny chłopak dołączył na sierpień . Wsumie chłopaki jak narazie góra :))hehe

Natomiast u nas była wpadka z dzidzią , ale i tak praktycznie od samego początku byłam pewna , że to ciąża :)))

Ostatnia edycja:
Ina21: Jestem psychologiem. Generalnie różnymi rzeczami się w pracy zajmuję, ale prowadziłam przez dłuższy czas terapię małych dzieci z różnymi niepełnosprawnościami, tzw. wczesne wspomaganie rozwoju, i u wielu były one skutkiem różnych wydarzeń z okresu ciąży i okołoporodowych. Ale gdybym miała o tym myśleć to na pewno zwariowałabym:) Staram się robić wszystko co mogę-a reszta już nie zależy ode mnie. Jak mawia moja babcia: "Wyżej d... nie podskoczysz"- i tego się trzymam:)
Panienka: Oczywiście, że myślimy pozytywnie-tylko i wyłącznie:) Innej opcji mi nie wgrali!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry