reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny,zwracam sie do was o pomoc. Musze kupić dla mojej maludy spacerówkę. Byłam w 3 sklepach, gdzie nikt nie umiał mi niczego konkretnego doradzić.

Poszukuje terenowej spacerówki - z dużymi pompowanymi kołami z możliwością siedzenia tyłem i przodem do kierunku jazdy. Ma któraś z was coś takiego (oprócz Buzz'a). Będę wdzieczna za pomoc. Kwota do 1500 PLN.

Nefretete musisz poszukac takiej opcji gdzie mozna spacerowke umiesczac przodem lub tylem - jest to dosc klopotliwe, bo cala "gore" musisz przekrecic, zawsze latwiej po prostu kierownice przelozyc na druga strone. Ale musze Ci powiedziec ze juz dawno nie spotkalam sie z takim wozkiem, nie wiem czemu :confused:
Anian fajna :tak:

O, poszperałam i troche ich jest z ta przekladana raczka haha :) http://www.bobowozki.com.pl/index.php?cPath=196

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nefretete musisz poszukac takiej opcji gdzie mozna spacerowke umiesczac przodem lub tylem - jest to dosc klopotliwe, bo cala "gore" musisz przekrecic, zawsze latwiej po prostu kierownice przelozyc na druga strone. Ale musze Ci powiedziec ze juz dawno nie spotkalam sie z takim wozkiem, nie wiem czemu :confused:
Anian fajna :tak:

O, poszperałam i troche ich jest z ta przekladana raczka haha :) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE
ja mam podobny. Generalnie służy mi długo ale ma wadę z tą rączka, bo przelozona do tyłu bardzo ciężko się prowadzi, koszmar po prostu. Nie wiem czy wszystkie tak mają ale podejrzewam, ze podobnie, bo zmienia się środek ciężkości

Dziewczyny,zwracam sie do was o pomoc. Musze kupić dla mojej maludy spacerówkę. Byłam w 3 sklepach, gdzie nikt nie umiał mi niczego konkretnego doradzić.

Poszukuje terenowej spacerówki - z dużymi pompowanymi kołami z możliwością siedzenia tyłem i przodem do kierunku jazdy. Ma któraś z was coś takiego (oprócz Buzz'a). Będę wdzieczna za pomoc. Kwota do 1500 PLN.
hmmm przecież buzz jest piękny:-p:-p
a jak nie on to może mura maxi cosi 3 kołowa też jest bardzo ładna

reklama
Do góry