reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Niunia no to nie jest żle, ja ostatnio miałam ok. 10, podobno u kobiet w ciąży poniżej 10 to dopiero anemia.
Fiufiu oj to jajuszka się szykują:D:D:D:D Gratulacje:D
Pajkaa gratuluję zakupów łożeczkowych:)

reklama
Niunia no to nie jest żle, ja ostatnio miałam ok. 10, podobno u kobiet w ciąży poniżej 10 to dopiero anemia.
Fiufiu oj to jajuszka się szykują:D:D:D:D Gratulacje:D
Pajkaa gratuluję zakupów łożeczkowych:)

uff mam nadzieję, że lekarka też powie, że nie jest źle. bo właśnie czytam o tych 3 wynikach co mam złe i wszystko, że anemia - oby nie

Gratuluje udanej wizyty :)

Ciamajda Ja też mam napięta sytuację z moim M... Ech Ci faceci...

Pajkaa Wrzuć fotki łóżeczka jak tylko rozłożysz :)

oj na razie nie bede go rozkladala najwcześniej w lipcu :)

są jaja- jak berety :p więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
gratuluje synka :) no chłopy muszą gonić teraz baby :),

Kochane zmykam do domciu,...
Dzisiaj się troszkę zapuściłam bo rano zjadłam tylko małą kromeczkę, potem jabłko i kurcze do tej pory nic - zapomniałam - echhhhhhhh.
Buziaki papapa

Kasikz no odzywaj się tutaj u nas bo coś Cię nie widać.
i gdzie jest Aga-S??
Jestem , jestem ale jakos kompletnie nie mam sily po swietach sie udzielac. W kazdym razie ciagle Was czytam:)))

Ja bylam z moim mezem w poniedzialek na usg i z szyjka narazie wszystko w porzadku tzn. ma ciagle 38 mm. Cos tam juz widac ze sie rozrywa ale narazie lekarze nie zwracaja na to uwagi. Jednak od wczoraj mam lekkie stawianie sie brzuszka- mam nadzieje ze za tym nie pojdzie rozwarcie- nastepne usg za 2 tyg. Tatus widzial dzidziusia i byl przeszczesliwy, ale co bedzie ciagle nie wiemy:)))

Pozatym serduszko malenstwa po wizycie u kardiochirurga- okazuje sie ze jest w porzadku, i reszte wynikow rowniez. Jestem wiec coraz wiekszej nadzieji, ze ta pepowina nie wyczyni szkod naszemu malenstwu.

Pozatym czytajac Was, zaskakujecie mnie swoimi listami do szpitala - ja tutaj mam tylko zabrac dokumenty, no i ubranko dla dziecka na wyjscie- cala reszte dostaje w szpitalu a nawet zestaw wyprawkowy do domu:))) echh dziwna jest ta nasza Polska.

Witam nowe i gratuluje nastepnych powtwierdzonych dziewczynek i chlopczykow.
Oczywiscie czynicie dziewczyny wspaniale zakupy dla Waszych malenstw- ja jednak wogole nie mam weny do zaczecia takiego etapu:)))

oj dziewczyny juz kazda z nas jest prawie po 20 tyg. niesamowite ze tak szybko ale i tak marze zebysmy byly juz okolo 35 tyg. - ja ze wzgledu na ta 2-naczyniowa peowine bede rodzic pewno wczesniej ale jak dlugo przed terminem to narazie nie rozmawialam z lekarzem.

Trzymajcie sie i mam nadzieej ze odzyskam wene do pisania, bo narazie poza ciaglym jedzeniem mam ochote jeszcze na spanie.

Ostatnia edycja:
Jestem , jestem ale jakos kompletnie nie mam sily po swietach sie udzielac. W kazdym razie ciagle Was czytam:)))

Ja bylam z moim mezem w poniedzialek na usg i z szyjka narazie wszystko w porzadku tzn. ma ciagle 38 mm. Cos tam juz widac ze sie rozrywa ale narazie lekarze nie zwracaja na to uwagi. Jednak od wczoraj mam lekkie stawianie sie brzuszka- mam nadzieje ze za tym nie pojdzie rozwarcie- nastepne usg za 2 tyg. Tatus widzial dzidziusia i byl przeszczesliwy, ale co bedzie ciagle nie wiemy:)))

Pozatym serduszko malenstwa po wizycie u kardiochirurga- okazuje sie ze jest w porzadku, i reszte wynikow rowniez. Jestem wiec coraz wiekszej nadzieji, ze ta pepowina nie wyczyni szkod naszemu malenstwu.

Pozatym czytajac Was, zaskakujecie mnie swoimi listami do szpitala - ja tutaj mam tylko zabrac dokumenty, no i ubranko dla dziecka na wyjscie- cala reszte dostaje w szpitalu a nawet zestaw wyprawkowy do domu:))) echh dziwna jest ta nasza Polska.

Witam nowe i gratuluje nastepnych powtwierdzonych dziewczynek i chlopczykow.
Oczywiscie czynicie dziewczyny wspaniale zakupy dla waszych malenstw- ja jednak wogole nie mam weny do zaczecia takiego etapu:)))

oj dziewczyny juz kazda z nas jest prawie po 20 tyg. niesamowite ze tak szybko ale i tak marze zebysmy byly juz okolo 35 tyg. - ja ze wzgledu na ta 2-naczyniowa peowine bede rodzic pewno wczesniej ale jak dlugo przed terminem to narazie nie rozmawialam z lekarzem.

Trzymajcie sie i mam nadzieej ze odzyskam wene do pisania, bo nmarazie poza ciaglym jedzeniem mam ochote jeszcze na spanie.

no proszę wywołana się odezwała :))
cieszę sie, ze z maluszkiem wsio dobrze i oby tak dalej.
no i ma nadzieje, ze szyjka bedzie trzymala

reklama
no proszę wywołana się odezwała :))
cieszę sie, ze z maluszkiem wsio dobrze i oby tak dalej.
no i ma nadzieje, ze szyjka bedzie trzymala
No bo tak was czytam i mysle - czasem cos bym napisala ale kompletnie mi sie niechce, no ale jak juz o mnie napisalas to prosze musialam dac znac ze tu ciagle jestem- i czuwam.

Do góry