reklama
Niunia no to nie jest żle, ja ostatnio miałam ok. 10, podobno u kobiet w ciąży poniżej 10 to dopiero anemia.
Fiufiu oj to jajuszka się szykująGratulacje
Pajkaa gratuluję zakupów łożeczkowych![]()
uff mam nadzieję, że lekarka też powie, że nie jest źle. bo właśnie czytam o tych 3 wynikach co mam złe i wszystko, że anemia - oby nie
R
RiSiA
Gość
Gratuluje udanej wizyty
Ciamajda Ja też mam napięta sytuację z moim M... Ech Ci faceci...
Pajkaa Wrzuć fotki łóżeczka jak tylko rozłożysz![]()
oj na razie nie bede go rozkladala najwcześniej w lipcu
gratuluje synkasą jaja- jak beretywięc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
monika8112
Fanka BB :)
są jaja- jak beretywięc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
gratuluję synka!
R
RiSiA
Gość
dziewczyny to pytanie jeszcze do Was - chcecie kupować pościel do wózka??
AgaS-78
Jestem , jestem ale jakos kompletnie nie mam sily po swietach sie udzielac. W kazdym razie ciagle Was czytamKasikz no odzywaj się tutaj u nas bo coś Cię nie widać.
i gdzie jest Aga-S??
Ja bylam z moim mezem w poniedzialek na usg i z szyjka narazie wszystko w porzadku tzn. ma ciagle 38 mm. Cos tam juz widac ze sie rozrywa ale narazie lekarze nie zwracaja na to uwagi. Jednak od wczoraj mam lekkie stawianie sie brzuszka- mam nadzieje ze za tym nie pojdzie rozwarcie- nastepne usg za 2 tyg. Tatus widzial dzidziusia i byl przeszczesliwy, ale co bedzie ciagle nie wiemy
Pozatym serduszko malenstwa po wizycie u kardiochirurga- okazuje sie ze jest w porzadku, i reszte wynikow rowniez. Jestem wiec coraz wiekszej nadzieji, ze ta pepowina nie wyczyni szkod naszemu malenstwu.
Pozatym czytajac Was, zaskakujecie mnie swoimi listami do szpitala - ja tutaj mam tylko zabrac dokumenty, no i ubranko dla dziecka na wyjscie- cala reszte dostaje w szpitalu a nawet zestaw wyprawkowy do domu
Witam nowe i gratuluje nastepnych powtwierdzonych dziewczynek i chlopczykow.
Oczywiscie czynicie dziewczyny wspaniale zakupy dla Waszych malenstw- ja jednak wogole nie mam weny do zaczecia takiego etapu
oj dziewczyny juz kazda z nas jest prawie po 20 tyg. niesamowite ze tak szybko ale i tak marze zebysmy byly juz okolo 35 tyg. - ja ze wzgledu na ta 2-naczyniowa peowine bede rodzic pewno wczesniej ale jak dlugo przed terminem to narazie nie rozmawialam z lekarzem.
Trzymajcie sie i mam nadzieej ze odzyskam wene do pisania, bo narazie poza ciaglym jedzeniem mam ochote jeszcze na spanie.
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
Jestem , jestem ale jakos kompletnie nie mam sily po swietach sie udzielac. W kazdym razie ciagle Was czytam))
Ja bylam z moim mezem w poniedzialek na usg i z szyjka narazie wszystko w porzadku tzn. ma ciagle 38 mm. Cos tam juz widac ze sie rozrywa ale narazie lekarze nie zwracaja na to uwagi. Jednak od wczoraj mam lekkie stawianie sie brzuszka- mam nadzieje ze za tym nie pojdzie rozwarcie- nastepne usg za 2 tyg. Tatus widzial dzidziusia i byl przeszczesliwy, ale co bedzie ciagle nie wiemy))
Pozatym serduszko malenstwa po wizycie u kardiochirurga- okazuje sie ze jest w porzadku, i reszte wynikow rowniez. Jestem wiec coraz wiekszej nadzieji, ze ta pepowina nie wyczyni szkod naszemu malenstwu.
Pozatym czytajac Was, zaskakujecie mnie swoimi listami do szpitala - ja tutaj mam tylko zabrac dokumenty, no i ubranko dla dziecka na wyjscie- cala reszte dostaje w szpitalu a nawet zestaw wyprawkowy do domu)) echh dziwna jest ta nasza Polska.
Witam nowe i gratuluje nastepnych powtwierdzonych dziewczynek i chlopczykow.
Oczywiscie czynicie dziewczyny wspaniale zakupy dla waszych malenstw- ja jednak wogole nie mam weny do zaczecia takiego etapu))
oj dziewczyny juz kazda z nas jest prawie po 20 tyg. niesamowite ze tak szybko ale i tak marze zebysmy byly juz okolo 35 tyg. - ja ze wzgledu na ta 2-naczyniowa peowine bede rodzic pewno wczesniej ale jak dlugo przed terminem to narazie nie rozmawialam z lekarzem.
Trzymajcie sie i mam nadzieej ze odzyskam wene do pisania, bo nmarazie poza ciaglym jedzeniem mam ochote jeszcze na spanie.
no proszę wywołana się odezwała
cieszę sie, ze z maluszkiem wsio dobrze i oby tak dalej.
no i ma nadzieje, ze szyjka bedzie trzymala
reklama
AgaS-78
no proszę wywołana się odezwała)
No bo tak was czytam i mysle - czasem cos bym napisala ale kompletnie mi sie niechce, no ale jak juz o mnie napisalas to prosze musialam dac znac ze tu ciagle jestem- i czuwam.cieszę sie, ze z maluszkiem wsio dobrze i oby tak dalej.
no i ma nadzieje, ze szyjka bedzie trzymala