reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
witam sie i ja!!!!!!!!!!!!
choc pogoda nienajlepsza to ja mam super humor- przywiezli mi dzis brodzik i kabine prysznicowa i jest super- tak nam sie strasznie podoba ze najchetniej juz bysmy ja wstawili ale trzeba czekac na remont- a ten juz od nastepnego tygodnia.

poza tym mam dzis wizyte- przed nia odbieram wyniki glukozy( ciekawe jakie beda). no i troche sie martwie bo bole podbrzusza mam ciagle- tak jak juz pisalam najczesciej jak sie zalatwiam i klade albo wstaje no i mala bardzo malo sie rusza- dobrze ze dzis ta wizyta bo bym hcyba zwariowala.

justysia21 witamy!!!!!!!!!!!

bogusia007 bedzie dobrze!!!!!!!!!!

co do firanek to sa naprawde piekne- ale ja chyba postawie na same zaslonki- chociarz pewnie jeszcze z kilka razy mi sie odmieni.

a jesli chodzi o pokoj malej to bede tam miala tylko lozeczko, dokupie komode i szafe( ktora kupilam jeszce przed slubem ale jest fajna i nowej nie zamierzam puki co kupowac) oraz jakis fotel do karmienia i to wszytsko puki co.

trzymam kciuki za wasze wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Bogusiu trzymaj się kochana.....

Ehtele to nie jest przewijaczek-nadstawka na łóżeczko, tylko zwykły na komódkę, jest bardzo duży - Darek stwierdził, że sam mógłby się na nim przewijać:D:D:D i dla mnie ważne, że tanie, zawsze to oszczędzam po parę złotych tu i parę złotych tam:D Kupiłam go w centrum Sosnowca - był jeszcze jeden niebieski i dwa różowe. Ale wiadomo nie każdemu może pasować:) myślałam wcześniej o takim na łóżeczko, ale jak znam życie będę przewijała gdzie popadnie:D:D:D

Co do komody to ja kupię zwykłą jakąś praaktyczną.

Ostatnia edycja:
witam środowo!!!

wczoraj miałam fajny aktywny dzień - miałam tyle energii, że posprzątałam domek na błysk i na koniec powiedziałam mojemu M. żeby dał mi pędzel to malowanie zrobię, bo tak się świetnie czuję :-):-) wieczorem obejrzeliśmy dwa odcinki dra House'a, bo przez żałobę nie ma co oglądać - na szczęście wszystkie cierpienia wynagrodzą mi w piątek w tvn Harry Potter i Zakon Feniksa (to nic że oglądałam już 3 razy :p ale jakoś lubię ten magiczny świat ;))

dzisiaj on ma wolne, a wiadomo że jak mąż ma wolne to - przynajmniej w moim wypadku - organizacja dnia leży i kwiczy ;-);-) mam ogromniastą ochotę na zakupy... wczoraj naplotkowałam się z koleżanką i pomarudziłyśmy o ciuchach i dosłownie nie mogę... kupię sobie jakieś Avanti i będę marzyć o szmatkach :-D;-)

kiniusia jestem w szoku jak czytam co piszesz... powiem Ci, że mimo takich trudności jesteś - przynajmniej jak wynika z postów - bardzo pogodną i zdystansowaną osobą... podziwiam Cię i tak jak radzi ehtele szukałabym dla siebie ratunku. Jesli tylko macie jakiś cień szansy być z dala od teściów to wykorzystajcie ją :tak: trzymam kciuki!

Justysia witaj na forum!!

ciamajdka z biustonoszem do karmienia radzę poczekać... rozmiar może się zmienić :-p no i chwal się na bieżąco firaneczkami :tak:

Pajka my cały czas opędzamy jedną komodą.. dokupujemy tylko kufry na zabawki, bo tego jest na prawdę duuużo.... jak Olo miał rok to kupiliśmy też stoliczek i krzesełka, ale w sumie przydają się dopiero teraz

DSC_2620.jpgDSC_2622.jpgDSC_2618.jpg
kurde no ja wlasnie nie wiem :baffled:
mi się ta podoba
Meble - Drewex Komoda z przewijakiem Mały Miś orzech/ecru - Drewex
ale moj mąż zaczyna się zastanawiac i mi mowi "a gdzie mały będzie miał zabawki??
tylko ja bym brała wersję bez przewijaka bo to już mam :)

To moje zdjęcia firanek... zazdroska w kuchni:)
a ta Twoja komódka na prawdę urocza...ja musiałam mieć taką większą bo w pokoju już nie ma miejsca na inną szafę a muszę zmieścić w komódce wszystkie rzeczy, ubranka Olka;-) A już 2,5 szuflady zajęte...:-p:-p
Dokupię jeszcze półeczki wiszące na zabawki:-D:-D

milusia83 taki przewijak na łóżeczko ma tylko kółeczka, które po położeniu na łóżeczko blokują ruchy przewijaka...można go swobodnie ściągać...nie jest on na łóżeczku na stałe...więc chodzi mi o to aby miał on konkretne miejsce w pokoju Olka, bo komódka jest za wysoka, zresztą jest tam teraz lampka...więc ważne dla mnie to jest...a szkoda taka rewelacyjna cena.

marulka takie przypływy energii są niesamowite;) ojj żeby było takich więcej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry dziewczyny :-)
Witam sie i uciekam do lekarza, ale na samą wizytę.
Zobaczymy jak wyniki badań. Trzymajcie kciuki.
Później nadrobię pościorki :-)
Buziaki :-)

reklama
witam!
ola,pajkaa dokładnie oglądałam taki sam zestaw komoda z łóżeczkiem , ale zauważcie że ta komoda jest bardzo niska chyba 87 cm, więc stwierdziłam że kupię taka duża praktyczna przynajmniej jak mały urośnie to nie będę musiał od razu zmieniać, a co do łóżeczka to podoba nam się takie dwu-funkcyjne że będzie można odkręcić boki i robi się z tego łóżko dla malucha wymiarowo trochę większe 140x70

justyna
witaj wśród nas!

u mnie pogoda też do d... pada deszcz:wściekła/y:

wizytującym życze powodzenia:)

Do góry