reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Witajcie z samego rańca
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja zaraz na badania mykam - mam też do wypicia glukoze, ale wiem że dam rade.
powodzenia na cukierkowym badaniu :-p

Witajcie ;)
Mnie od rana cały czas głowa boli :(
idę sie położyć, miłego dnia...

a już miałam napisać, że czas bólu głowy minął i są bóle brzucha, które przejdą na kręgosłup albo nogi :baffled: ale to chyba wina pogody, bo mnie dziś coś też pobolewa głowa - połóż się kochana i odpocznij

Dzień dobry dziewczyny :-)
Witam sie i uciekam do lekarza, ale na samą wizytę.
Zobaczymy jak wyniki badań. Trzymajcie kciuki.
Później nadrobię pościorki :-)
Buziaki :-)

trzymamy kciuki za wizytę i daj znać jak wrócisz :tak:

mam dziwne pytanko albo śmieszne : zauważyłyście, że wasze pępusie już nie są wklęsłe tylko zaczynają się "wykluwać" :-D? ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że mam tam pieprzyk ha ha :rofl2:

reklama
witam!
ola,pajkaa dokładnie oglądałam taki sam zestaw komoda z łóżeczkiem , ale zauważcie że ta komoda jest bardzo niska chyba 87 cm, więc stwierdziłam że kupię taka duża praktyczna przynajmniej jak mały urośnie to nie będę musiał od razu zmieniać, a co do łóżeczka to podoba nam się takie dwu-funkcyjne że będzie można odkręcić boki i robi się z tego łóżko dla malucha wymiarowo trochę większe 140x70

justyna
witaj wśród nas!

u mnie pogoda też do d... pada deszcz:wściekła/y:

wizytującym życze powodzenia:)

Monika wiem własnie,z e ona jest niska bo ona ma obcję z przewijakiem a ja mam 4 duże szafy zabudowane w mieszkaniu więc u małego i tak nie planowalam większej:)

odpakowałam kuriera :)))) cudeńka :) takie wsio malutkie:p

powodzenia na cukierkowym badaniu :-p

a już miałam napisać, że czas bólu głowy minął i są bóle brzucha, które przejdą na kręgosłup albo nogi :baffled: ale to chyba wina pogody, bo mnie dziś coś też pobolewa głowa - połóż się kochana i odpocznij

trzymamy kciuki za wizytę i daj znać jak wrócisz :tak:

mam dziwne pytanko albo śmieszne : zauważyłyście, że wasze pępusie już nie są wklęsłe tylko zaczynają się "wykluwać" :-D? ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że mam tam pieprzyk ha ha :rofl2:

mój pepek też wychodzi na wierzch:)

niuunia mi w tamtej ciąży się nie uwypuklił, tylko zrobił całkiem płaski... teraz jeszcze mam dziurkę, ale już coraz płytszą :p

pajka pochwal się koniecznie :D:D

edit: chodzi pewnie o podkład do przewijania - to jest baaaardzo przydatne.. często chłopszyk się obsikuje po pachy, bo zależy jak mu się siurek ułoży w pieluszce i wówczas nie moczy materaca... dodam, że mam kocura i on na miesiąc po przyjeździe z Olkiem do domu w akcie zemsty chyba naszczał do łóżeczka, na szczęście w miejscu gdzie był podkład... nie trzeba było wyrzucać materacyka... POLECAM w każdym razie podkłady do przewijania, przydają się w łóżeczku i w trasie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie też sobie właśnie uświadomiłam że muszę kupić komodę bo gdzie ja będę trzymać rzeczy Karolka!!! :rofl2: Kacper ma w pokoju szafe i szafki ale tam i tak ledwo mieszczą się jego rzeczy! Łóżeczko będzie stało na początku u nas w sypialni (na łóżeczku przewijak) ale będę musiała kupić jakąś komodę na ubranka :tak:
jak coś znajdziecie to podajcie linka chętnie obejrzę :tak:

Pajkaa pokaż te cudeńka!!! ;-)

Do góry