reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
SUPER !!!!
Ja też poluję na allegro ale u nas to jakies nieporozumienie za używane krzesełko chcą 70 - 80% wartości nowego

Wlasnie chcialam kupic przez allegro i poslac prosto do mamy :o) wiezc go z powrotem jakos mi sie nie widzi:baffled: a co do posceli to jest taki wybor ze sama mialm problem wybrac :szok:
Etna a ty co kupias? Czy to nie ty czasem zamaist sportowego kupilas tradycyjne? Zastanawiam sie jaki w takich lozeczkach jest materac? Da sie przezyc, czy trzeba dokupowac inny??? No i czy takie najtansze lozeczka brzydko nie pachna chemia i tp.???

Ostatnia edycja:
Wlasnie chcialam kupic przez allegro i poslac prosto do mamy :o) wiezc go z powrotem jakos mi sie nie widzi:baffled: a co do posceli to jest taki wybor ze sama mialm problem wybrac :szok:
Etna a ty co kupias? Czy to nie ty czasem zamaist sportowego kupilas tradycyjne? Zastanawiam sie jaki w takich lozeczkach jest materac? Da sie przezyc, czy trzeba dokupowac inny??? No i czy takie najtansze lozeczka brzydko nie pachna chemia i tp.???
ja mam to pierwsze i jestem zadowolona , nie pachniało brzydko ;) , ale materac to niestety lepiej dokupić bo ten w komplecie się nie nadaje wg mnie oczywiście

Ja tez nie zauwazylam zeby cos mialo ja tam uwierac. ja mam oryginalny spiworek do mutsy, tak ze mala jest w spiworku na razie, a potem mozna warstwe wierzchnia odpiac, i zostaje sama "wysciolka" ze spiworka.

Dziewczyny wybieram sie w odwiedziny do staruszkow do PL, chcialam kupic lozeczko turystyczne, macie cos sprawdzonego co jest niedrogie a ok.?
ja mam wlasnie te MAMTU KOJEC PANDA 2xDNO PRZEW+WIBRA+PŁOZY+EFEKTY (939209532) - Aukcje internetowe Allegro ma full opcje czyli plosy wibracje swiatlo itp :D i ci powiem szczerze ze nie uzywam tego ;-) ale jakoś jest super i jestem zadowolona ! :) wiadomo materac trzeba dodatkowo ale to w kazdym lozeczku :)

Szukam dziewczyny jakies poscieli do lozeczka macie cos juz sprawdzonego?
my mamy zwykla i jestem zadowolona :)

Karola :) super krzesełko :)

Ja tez nie zauwazylam zeby cos mialo ja tam uwierac. ja mam oryginalny spiworek do mutsy, tak ze mala jest w spiworku na razie, a potem mozna warstwe wierzchnia odpiac, i zostaje sama "wysciolka" ze spiworka.

Dziewczyny wybieram sie w odwiedziny do staruszkow do PL, chcialam kupic lozeczko turystyczne, macie cos sprawdzonego co jest niedrogie a ok.?

Ja mam takie i jestem bardzo zadowolona: ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (1006900202) - Aukcje internetowe Allegro Co do materaca to ja nie kupowałam dodatkowego bo wystarczy jak położy sie koc...

reklama
Do góry