katarzyna1983
Fanka BB :)
my mamy z mamo tato z allegro i jestesmy zadowoleni...Szukam dziewczyny jakies poscieli do lozeczka macie cos juz sprawdzonego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my mamy z mamo tato z allegro i jestesmy zadowoleni...Szukam dziewczyny jakies poscieli do lozeczka macie cos juz sprawdzonego?
Wlasnie chcialam kupic przez allegro i poslac prosto do mamyA moze popros rodzicow zeby ci kupili nie bedziesz musiala tego samolotem wozic co?
To sa linki ktore mi dziewczyny dawaaly:
ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI MIŚ 4 KOLORY - PROMOCJA (923595938) - Aukcje internetowe Allegro
MAMTU KOJEC PANDA 2xDNO PRZEW+WIBRA+PŁOZY+EFEKTY (939209532) - Aukcje internetowe Allegro
No prosze za taka cene takie krzeselko! No..no... ale upolowalas ;o)musze sie pochwalic.....udalo mi sie kupic krzeselko dla malej za £12!!!! Cosatto Aurora High Chair on eBay (end time 24-Apr-10 20:26:11 BST) jupppppi!!!!!!!!!!
ja mam to pierwsze i jestem zadowolona , nie pachniało brzydkoWlasnie chcialam kupic przez allegro i poslac prosto do mamy) wiezc go z powrotem jakos mi sie nie widzi
a co do posceli to jest taki wybor ze sama mialm problem wybrac
Etna a ty co kupias? Czy to nie ty czasem zamaist sportowego kupilas tradycyjne? Zastanawiam sie jaki w takich lozeczkach jest materac? Da sie przezyc, czy trzeba dokupowac inny??? No i czy takie najtansze lozeczka brzydko nie pachna chemia i tp.???
ja mam wlasnie te MAMTU KOJEC PANDA 2xDNO PRZEW+WIBRA+PŁOZY+EFEKTY (939209532) - Aukcje internetowe Allegro ma full opcje czyli plosy wibracje swiatlo itpJa tez nie zauwazylam zeby cos mialo ja tam uwierac. ja mam oryginalny spiworek do mutsy, tak ze mala jest w spiworku na razie, a potem mozna warstwe wierzchnia odpiac, i zostaje sama "wysciolka" ze spiworka.
Dziewczyny wybieram sie w odwiedziny do staruszkow do PL, chcialam kupic lozeczko turystyczne, macie cos sprawdzonego co jest niedrogie a ok.?
my mamy zwykla i jestem zadowolonaSzukam dziewczyny jakies poscieli do lozeczka macie cos juz sprawdzonego?
Ja tez nie zauwazylam zeby cos mialo ja tam uwierac. ja mam oryginalny spiworek do mutsy, tak ze mala jest w spiworku na razie, a potem mozna warstwe wierzchnia odpiac, i zostaje sama "wysciolka" ze spiworka.
Dziewczyny wybieram sie w odwiedziny do staruszkow do PL, chcialam kupic lozeczko turystyczne, macie cos sprawdzonego co jest niedrogie a ok.?
musze sie pochwalic.....udalo mi sie kupic krzeselko dla malej za £12!!!! Cosatto Aurora High Chair on eBay (end time 24-Apr-10 20:26:11 BST) jupppppi!!!!!!!!!!