reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Wlasnie chcialam kupic przez allegro i poslac prosto do mamy :o) wiezc go z powrotem jakos mi sie nie widzi:baffled: a co do posceli to jest taki wybor ze sama mialm problem wybrac :szok:
Etna a ty co kupias? Czy to nie ty czasem zamaist sportowego kupilas tradycyjne? Zastanawiam sie jaki w takich lozeczkach jest materac? Da sie przezyc, czy trzeba dokupowac inny??? No i czy takie najtansze lozeczka brzydko nie pachna chemia i tp.???

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:tak, tak to ja przyznaje sie bez bicia kupilam turystyczne łóżeczko ze szczebelkami ;-);-);-);-)
A teraz poszukuje turystycznej pościeli :-D:-D:-D

Podoba mi sie to turystyczne ANGIELSKIE i cena jak na raz czy dwa idealna :-D

reklama
Ja mam takie i jestem bardzo zadowolona: ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (1006900202) - Aukcje internetowe Allegro Co do materaca to ja nie kupowałam dodatkowego bo wystarczy jak położy sie koc...
No sliczne to lozeczko i cena tez jest fajna, mysle ze na kilka nocek ten zwykly materacyk wystarczy, a jak nie to podloze kocyk :o) Dzieki za linka za chwilke go sobie zamowie ;o)

Aga sliczna posciel. fajne ma te ochraniacze takie wysokie ;o)

Ostatnia edycja:
No sliczne to lozeczko i cena tez jest fajna, mysle ze na kilka nocek ten zwykly materacyk wystarczy, a jak nie to podloze kocyk :o) Dzieki za linka za chwilke go sobie zamowie ;o)

Aga sliczna posciel. fajne ma te ochraniacze takie wysokie ;o)

Proszę bardzo, ciesze sie, że pomogłam... Będziesz zadowolona bo mój mąż sam stwierdził, że jak na taką cenę to jest porządnie wykonane. Materacyk i na to kocyk jest wystarczajacy...

Jeszcze się Wam pochwale naszym zakupem. Nie patrzcie sie tylko na bałagan wokół bo my wciąż mamy remont :)))

DSC_0021.jpg

reklama
A ja wczoraj widzialam cos fajnego! Może dwulatek, jak nie mniej, śmigał sobie na rowerze dwukołowym, małym, takim normalnym, ale bez pedałów. Super to wyglądało, odpychał się nózkami, a potem je w górę i jechał "sam" hehe. Fajny pomysł, ja bym na to nie wpadła.

Do góry