Miłka79
Zaangażowana w BB
Ratuuunku, mdłości i wymioty, które ustąpiły już 2 tygodnie temu wróciły. Ze zdwojoną intensywnością... ledwo zipię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sobotę mam straszne problemy z motywacją bo zawsze a to wyjazd wypadnie a to załatwianie czegoś a to człowiek by się w końcu wyspał :-) w tygodniu jak jest się w jakimś rytmie "pracowym" zawsze trochę prościej :-)
Witam:* Oczywiscie ze cie przyjmiemyWitam jestem nowa na forum, mam termin na koniec października lub poczatek listopadamam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona
![]()
Ojej biedna, trzymaj sieRatuuunku, mdłości i wymioty, które ustąpiły już 2 tygodnie temu wróciły. Ze zdwojoną intensywnością... ledwo zipię...
Miałam właśnie napisać, że postaram się w tą sobotę, ale chyba 1 maja nieczynne będzie .... sprawdzę :-)