reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

reklama
Ojej ... współczuję strasznie ... mi mdłości jeszcze nie ustąpiły, ale przez całą ciążę jeszcze nie wymiotowałam na szczęście ...

zastanawiam się tylko co się ze mną dzieje bo ludzie, z którymi siedzę mówią, że okropnie wyglądam i powinnam iść do domu, a czuję się tak średnio względnie :-) w każdym razie lepiej niż w weekend ...

ale stwierdziłam, że ich posłucham choć połowicznie i po prostu posiedzę w pracy już nic nie robiąc ... najgorsze jest to, że łatają jakieś dziury w jezdni na dole i jest taki straszny hałas, że mi chyba bębenki rozniesie ...

Dziekuje za miłe przywitanie :) ja z obliczeń mam termin na 1listopad z usg na 31 październik,przy pierwszej ciąży miałam 3terminy,a w sumie zaden sie nie sprawdził ;/
Buziaki dla Was​

Witam dziewczyny! Jak po weekendzie!

Tyle naskorbalyscie ze nie mam sily przebrnac przez wszystkie posty, mam nadzieje ze mi wybaczycie, Jakies niusy?

Witaj Asiorek82!!!

Ja w sobotę mam straszne problemy z motywacją bo zawsze a to wyjazd wypadnie a to załatwianie czegoś a to człowiek by się w końcu wyspał :-) w tygodniu jak jest się w jakimś rytmie "pracowym" zawsze trochę prościej :-)

To ja mam akurat odwrotnie, ale pewnie dlatego, że przywykłam do sportu w soboty i niedziele. Dopóki mogłam, jeździłam konno, a nie ma nic piękniejszego niż galopik o poranku :-) No i 12:30 to już nie takie rano, ale ja się wysypiam do 9.
W każdym razie, jak się jednak zbierzesz, daj znać, umówimy się. Moim zdaniem naprawdę warto.

Witam jestem nowa na forum, mam termin na koniec października lub poczatek listopada :) mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona ;)
Witam:* Oczywiscie ze cie przyjmiemy :)Wklej suwaczek :)

Ratuuunku, mdłości i wymioty, które ustąpiły już 2 tygodnie temu wróciły. Ze zdwojoną intensywnością... ledwo zipię...
Ojej biedna, trzymaj sie :)

U mnie chyba ozeszly juz calkowicie mdlosci, uff :) choroba tez powiedzmy przeszla, zostal tylko katarek lekki, i zrobilo mi sie zimno na ustach wrr;/
Dzisiaj po szkole posiedzialam sobie z kolezaneczkami na lawce w parku na sloneczku, cudownie, uwielbiam taka pogode :)A teraz spadam na rosolek :)

A mnie dzisiaj strasznie mdłości męczą...też myślałam że już przeszły i od południa czuję się źle. Do tego mam fale zimna i gorąca...ehhh...

Witam , od dluzego czasu mnie nie bylo, az tyle mialam zalatwienia sprawy, teraz juz troszke mniej, dzis jestem po wizycie ginekolog, wszystko dobrze i dobre wyniki, dziecko dobrze rosnie rozwija dobrze, i mi dal zdjecie z usg. dziecko ma 4,25 cm i mam termin 18 listopad :) a nastepny wizyta mam 17 maja.

witam nowe mamusie :) nie dlugo wstawiam zdjecie z usg :)

reklama
Miałam właśnie napisać, że postaram się w tą sobotę, ale chyba 1 maja nieczynne będzie .... sprawdzę :-)

Hehe, a nawet nie zwróciłam na to uwagi. W każdym razie jedna sprawa jest istotna. Musisz być po pierwszym trymestrze i oczywiście lekarz prowadzący musi być poinformowany.
Teraz mam w grupie dziewczyny z terminem porodu na maj, a kondycja u nich lepsza jak u mnie.

Do góry