reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

bosh, was nadrobić to dobre 2 godzinki, a to tylko 2 dni pisania...:rofl2:

ehtele super stronka, już się zalogowałam... W pracy mam takie e-learningi i czasami jak bywało nudno to robiłam sobie jeden za drugim:laugh2:

puchatka chudniesz.... Wow, ja też tak chce!!!!:eek::-d:-d:-d

black_opal ja wizytę mam we wtorek i boję się reakcji ginka, najpierw wejdzie mój brzuch, potem mój brzuch, następnie mój brzuchhhh i jaaa:rofl2::rofl2::rofl2::eek:

shiraa no wiesz co... Pamiętamy cię;-) świetnie że wszystko dobrze, no i zazdroszczę pipuńci, bo ja coś czuję , że się płęć "zmieni" we wtorek... A różowe już pokupywałam...

bogusia86 u mnie to są dopiero akcje...podam przykłady:(oczywiście wiadomo, że to żarty z nutką prawdy)
1. -tobi nie wyglądam w tym za grubo?-ja
-mam odpowiedzieć szczerze czy dyplomatycznie?:laugh2:-on
2. - tobi bolą mnie biodra, nosz kurde jak nie wiem...
- mnie też by bolały jakbym miał takie obciążenie:laugh2::laugh2::laugh2:
3. -tobi zrobisz mi zdjęcie?
-marcyś ja wiem, że mamy cyfrówkę ale tu też może coś pęknąć:rofl2::rofl2::rofl2:
4. -tobi no i powiedz mi od czego zepsuło się to łożysko w kole?
-kochanie bo było w tym kole od strony kierowcy, a ty tam jeździsz...:laugh2:
I wiele wiele innych:eek::sorry::tak::-d

ehtele zazdroszczę wyjazdu w tak świetne miejsce:rofl2: Baw się superancko:tak: Przy okazji-po twoich opisach jedzonka w momencie cieknie mi ślinka:-p

kasia2506 gratuluję udanej wizyty...:-)

kassia181
ja mam codziennie mrowienia i drętwienia... Szczególnie w stopach, ale dłonie też czasem... I mam to dopiero w ciąży..

Tobi niestety nie dostał tej pracy, o której marzyło mu się... Własnie dziś miał rozmowę kwalifikacyjną w mysłowicach. Dziś pojechaliśmy nad zalew jaworzno-sosina... ślicznie, ale mało ludzi jeszcze i budki z lodami były pozamykane... A później zachciało nam się jeść, no i pić, i siku, i tych lodów i stwierdziliśmy, że wszystkie nasze wymagania zaspokoi....mc'donalds:laugh2::laugh2::laugh2:
śmialiśmy się, że napiszę wam na forum, że pojechaliśmy na romantyczny obiad haha:rofl2: Ale nie ważne gdzie, ważne że było miło...
Teraz ja siędzę u was, on na swojej grze... Ale jakoś mi to dzisiaj nie przeszkadza, bo jakos tak miło jest no i w ogóle:happy: Mielismy dzisiaj wracać do domu ale zadzwoniła mama t. I zaprosiła nas jutro na obiad do restauracji więc siłą rzeczy zostaliśmy... Jakaś kobietka pisała o zoo w chorzowie, aż mam chęć, w końcu to rzut beretem, chyba namówię t.

"źli ludzie" od wyroku się odezwali, i przelali pierwszą ratę zadośćuczynienia... Jestem zadowolona... Wiadomo o co chodzi:rofl2:

Na pogrzeb adama (pisałam o klepsydrze) nie poszłam z dwóch powodów:
1. Jestem w mysłowicach..
2. Nie chcę go pamietać w trumnie... Nie wiem czy chciałabym bardzo iść na ten pogrzeb, ze względu na to jak się rozstalismy, i ze względu na t... Nie spoczywa w spokoju, tam mu lepiej, wierzę w to... Tu na ziemi miał piekło... Niestety...

Mała kopie jak szalona, usnąć nie mogę, sa chwile kiedy jest cisza, ale zaraz jak cos zjem albo się napiję to jest buszowanie... No i nie jest już lekko, coraz większa jest więc coraz to mocniejsze ruchy... Takie troszkę przeszkadzające, ale najważniejsze że mój cudek ma się dobrze... :rofl2:

Aha wiecie jaki t. Ma sposób na skuszenie mnie na kochanie się? Ostatnio mu to weszło do potocznej mowy po tym jak trzymał rękę na moim brzuchu a mała akurat się nie ruszała.. Więc leciutko zaczęłam pukać i go naciskać..a t. Nie lubi jak tak robię, bo mówi że jak śpi to żeby nie budzić... A ja mówię" ja się bawię z nią:rofl2:"... No i teraz tekst stulecia:
"to chodź się lepiej pokochamy to ja się z nią pobawię w łap palucha":laugh2::laugh2::laugh2: Bosh....

No to na razie tyle..ide pobuszowac na all..

:-D:-D:-D

Kurcze, znowu lewa pierś mnie kłuje... :baffled: chyba znowu będzie cosik leciało... :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
zgłupiałam.... patrzę na buty i nie wiem jaki rozmiar noszę.. normalnie to 39-40... ale nie wiem jakie kupić bo przymierzałam w sklepach 40 i za małe skubane są... wszystkie jakie tylko...
to co?? 41?????:eek::eek::eek:

Hej
Polianna 3maj się jakoś, dziś masz gorszy dzień tzn że jutro będzie lepszy:) odpocznij sobie i myśl pozytywnie:)_
Starlet leginsy bardzo fajne, może sama sobie zakupię;_)
Aga-Natalia ty to masz fajnie:) moje plany z wozkiemm jeszcze w fazie pomyslu
Kolumnea wow....niezle masz z tymi rodziacami... tez bym tak chciala zeby mi cosik pokupowali, ale z drugiej strony chyba podoba mi sie ta radosc z wybierania i kupowania wszystkiego samemu:)
Ehtele gbura to się wszędzie spotka, nie denerwuj się takimi typami... ; 16 czerwca - chyba dasz radę;) choć może być ciężko wymieścić się przed kierownicą w samochodzie hihi oczywiście nam wszystkim!

Idę pooglądać jakiś fajny filmik z mężem moich kochanym:)
WYjeżdzającym miłego wyjazdu - wszystkim - milego spokojnego weekendu:)

Dziewczyny was nadrobić to się nie da. Produkcja taka że masakra:)
Pozdrawiam was gorąco.
U mnie niestety średnio, zaczeła mi sie skracać szyjka. Od wczoraj leże do niedzieli na zwiększonej dawce magnezu i nospie forte. W niedziele sie okaze co dalej. Pewnie bede miala założony pessar, oby tylko wszystko było dobrze i mogla się troche ruszac.

kasikz - ojj oszczędzaj się dziewczyno! Wierze, ze bedzie ok!!

Ciamajdko - ja tez 41...ekhm.. przed ciążą z Olimpią miałam 39-40 . Podobno stawy mogą się naciągać, czy coś takiego i przez to zmienić się rozmiar buta.Mojej znajomej również noga w ciązy urosła ;-)

Dzień dobry:)
pogoda fatalna, a mieliśmy jechać do tego zoo, może się jeszcze poprawi...
calutką noc miałam koszmary, nawet opowiedzieć sie nie da bo to były sceny jak z horroru, a akcja tak zawiła że nie wiem...
chyba zacznę scenariusze pisać bo pierwszy raz coś takiego na oczy "widziałam"...:/
buziaki na cały dzień:***

reklama
Już maj ale ten czas leci - jeszcze 3 miesiące i nasze maleństwa zaczną pojawiać się na świecie :-) wpadłam na chwilke - pewno dopiero we wtorek się odezwe. Także buziaki i miłego weekendu :-)

Do góry