R
RiSiA
Gość
dziewczynki mam nadzieje,z e dla wielu z Was, które są przed falą kulminacyjną będzie to jednak spokojna noc.
Trzymam kciuki
Dobranoc
Trzymam kciuki
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

nie jest zły ale ostatnio za bardzo, że tak powiem cwaniakuje a bić sie nie potrafi, więc jego mina po przegranej może być bezcenna 

ehtele z reguły faceci robią pepkowe, bo my kobietki w tym czasie z maleństwami w szpitalu a potem nie w głowie nam imprezy
)
a to wcale proste nie bedzie wiec dzis wybieramy sie do sklepu 

trzymajcie za mnie kciuki i moje zakupy

potrzebowałam spokoju i wyciszenia w domu z M i tak mi było najlepiej, a później za jakiś czas sobie odbiłam z koleżankami
,ale to musiało upłynąć trochę czasu.
. Pewniego dnia napadli na złodzieje i ukradli wszystką biżuterię FiuuFiuu,
więc byłyśmy załamane, bo miałyśmy z tego kupę kasy. Trzeba było ich złapać, wskoczyłyśmy na piękne zdrowe konie,
takie śliczne rumaki "patataj patataj" i pojechałyśmy w poszukiwaniu klejnotów. Znalazłyśmy się na moim osiedlu i Martuśka ubrana w swoją niebieską sukienkę ze zdjęc zauważyła złodzieja na balkonie, Fiuu podskoczyła na ten balkon,
później następne dziewczyny w tym również ja i dorwałyśmy złodziei. 

a później jeszcze uszykował mi na śniadanko kolorowe kanapeczki, jak on kochany:-) jak na weekend przyjedzie!
Mój mąż terz wódki nie tknie ,ale mu zapowiedzieli już wszyscy ze nie darują nawet już opieke nad Kubą załatwiają wiec jestem ciekawa jak sie z tego wykreciu mnie pępkowego nie będzie, bo Jasio nie pije- a właściwie sączy 50tke przez cały wieczór i to wyłącznie żubrówki. Nie ma co-wyśmialiby go![]()