Wiecie, lepiej mi trochę

Deszcze spłukały pyłki, zaczynam oddychać

Nawet udało mi się pospać w dzień, więc mam nadzieję, że w nocy też się uda
Tak sobie jeszcze czytam i dochodzę do wniosku, że sporo z nas jest po remontach, przeprowadzkach… już nie pamiętam, czy to ja zaczęłam, czy któraś miała jeszcze wcześniej , ale pozwolę sobie zaproponować
wspólną parapetówkę
Nie oblewałyśmy jeszcze przecież

Kto jest za?
Milusiu kochana ja nie śpię i się męczę przez katar alergiczny…

Nie wiem, co to wzdęcia…
Marulko gratuluję nocnikowego remisu-to dużo, a będzie lepiej

Wytrwałości
Ciamajdko gratuluję wizyty

Aż przyjemnie się czyta-takie dobre wieści

U mnie też „wszystko idzie w ciążę”-4,5 kg na plusie, a jem jak prosię… i to niejedno…

PS Cieszę się z Twoich rozmów z T.
Martuśka sonda no no

Wzięłam udział, a co!

A weźmiecie pod uwagę wynik?
Monika8112 już teraz życzę Wam udanego pobytu nad morzem

Oby pogoda dopisała, o resztę zatroszczycie się sami
M-f22 współczuję tych papierosów… moi teściowie palą, oczywiście u mnie nie, ale bywam u nich przecież… Na początku rozwalił mnie tekst (gdy mąż zwrócił im uwagę), że „dzidziuś przecież nie oddycha jeszcze tym powietrzem”-a jakim? Ale mąż był nieustępliwy, potem doszło do tego, że teść opieprzał teściową, jak paliła w tym samym pokoju (ona pali dużo więcej od niego), więc miałam kolejnego sojusznika. Od dłuższego czasu jest ok
Ehtele historia cudowna

Już wiem, jaki jest sekret genialnego gotowania mojego męża… (tak naprawdę cały czas wiedziałam

)))-bo ja mam Skarb, który do kuchni wpuszcza mnie ewentualnie do czynności pomocniczych albo sprzątania po jego rewolucjach

Coś w rodzaju puszki też mamy-to ogromny kufer, w którym większość miejsca (oprócz sentymentalnych drobiazgów) zajmują dłuuugie listy, jakie pisaliśmy do siebie przez 6 lat bycia ze sobą i narzeczeństwa, mieszkając ponad 300 km od siebie…
Duralex ja pisałam o suplementach bez kwasu foliowego… problem polega na tym, że witamin nie ma żadnych… sprawdzałam ja i dwie farmaceutki… jest tylko Prenatal DHA (samo DHA), na który się przestawiłam z początkiem 30 tc. Witamin dostarczam sobie naturalnie, bez wyrzutów sumienia, bo wyniki mam dobre. Aha-30 kapsułek (miesiąc brania) kosztuje 30 zł.