Marulka no te sny to są nieraz oszałamiające i jak się poród zakończył
?
Aga_Natalia no tak na pocieszenie
teraz już chyba będzie gorzej, chociaż nie musi... u mnie wcześniej było gorzej ze spaniem - duchoty, słaboty itp... Ale słońce już niedługo...
Ciamajdko śliczne to co napisałaś, naprawdę wzruszające...... jesteś bardzo wrażliwą osóbką.... podziwiam Cię, że się tak emocjonalnie otwierasz...na pewno będziemy tu zaglądać i wspierać się w każdym momencie....
Bombusiu ja też mam zamiar tylko woda i delikatne osuszanie, zobaczymy jak będzie
co do truskawek to wczoraj miałam kupić i w końcu nie kupiłam, a mam taką ochotę
ostatnie zapasy zjadłam wczoraj
Aga_Natalia no tak na pocieszenie
Ciamajdko śliczne to co napisałaś, naprawdę wzruszające...... jesteś bardzo wrażliwą osóbką.... podziwiam Cię, że się tak emocjonalnie otwierasz...na pewno będziemy tu zaglądać i wspierać się w każdym momencie....
Bombusiu ja też mam zamiar tylko woda i delikatne osuszanie, zobaczymy jak będzie
Ostatnia edycja:
A chodzi o to, że mamy z M w niedzielę rocznicę ślubu i z tego powodu w sobotę robimy małą imprezkę dla rodziców i rodzeństwa, a jak wiadomo żarełko trzeba mieć
No a że M dzisiaj i jutro w pracy to musieliśmy to wcześniej zrobić i pomrozić, bo sama bym nie podołała takiej ilości. No gdybym w ciąży nie była to nie byłoby źle ale teraz jak chwilę dłużej postoję to mi ciężko, jak siedze za długo to też źle itp., no ale same wiecie jak to jest :-) Więc jedzonko zrobiliśmy wspólnie a mi już tylko na jutro zostało upieczenie słodkości. Ale to akurat pikuś, bo lubię się w to bawić
Po urodzeniu 4 kociaków moja kotka przystawiła je do piersi więc pomyślałam, że to już koniec i żyłam z tą myślą ponad 2 godziny, a po tych 2 godzinach pojawił się 5... Ale to był już naprawdę koniec :-)

kobieta podległa mężowi?? co to średniowiecze??

Mi pomagała herbatka z cytryną jak mnie gardło bolało, tylko że to przechodziło na chwilę... wiadomo ciepłe zawsze trochę ukoi bo\ól gardła. A na katar robiłam sobie napary z rumianku i głowa pod ręcznik, wtedy szybciej mi się nos oczyszczał. No ale mimo wszystko i tak każde przeziębienie trwało tydzień. Może któraś z dziewczyn zna bardziej skuteczne sposoby :-) A póki co życzę zdrówka!!!