hello dwupaczki
Jak tam piątek mija?
U mnie spokojnie, Szymon w południe wyjechał na rower a ja oczywiście zaczęłam gotować

Seria KOLEJNE WYZWANIE KULINARNE - trwa - heheheh Dziś botwinka - zupka z młodych buraków - robiona po raz pierwszy w życiu - a mąż obdarzył ją komplementem - dobra jak u mamy - więc musi być dobra:-):-) Gar jak dla wojska zrobiłam więc wpadajcie
polianna nawet o leku na kolki nie myślałam...o jakim leku myślisz? Mówisz, że warto kupić wcześniej?
Pytanie do wszystkich
Każde dziecko ma kolki? I jak wygląda kwestia herbatek wspomagających laktację, też uważacie, że jest niezbędna? Pytam bom głupia w tym temacie...
Ciamajdka weekend z Tobim odbijesz sobie w następnym tygodniu... Może wymyśisz coś romantycznego? Coś w stylu kolacyjka, świeczki itd. Bo tygodniowej nieobecności na pewno się ucieszy

A co do ostrzeżenia to aż się wystraszyłam, że to ja coś zrobiłam

Co do takich ogłoszeń to też mnie wkurzają - w końcu to nie allegro

A co zakupów to uważaj żeby choć na jedzonko zostało

Czekam na listę na liście zakupów

Bombusia super, że zakupy udane. Ja czekam na zdjęcia lamp w pełnej okazałości:-) A cena wanienki rzeczywiście rewelacyjna;-) U mnie wanienka będzie w garderobie;-)
a co do
fiuufiuuu to tak mało takich ludzi jeszcze na świecie;-) Bezinteresowność to chyba coś zapomnianego u nas
pati1982 no właśnie dlatego rkupowałam coś co miesiąc - choć to zawsze ryzykowne jest - różne rzeczy się przydarzają - ale ja nie z tych odkładających heheh

ale jestem zdania, że czas na zakupy najwyższy...w już za miesiąc co niektóre zaczną się rozpakowywać
Aga_Natalia kurczę tyle wiadomości - ale ta najważniejsza dobra - dziewczynki prawidłowo się rozwijają...:-) Tu gratulacje... A co do puchnięci, wysokiego ciśnienia i wyników moczu...to cóż może za mało witaminek? Może kawkę trzeba odłożyć? Zresztą jak lekarz jest spokojny to ty też musisz... nie ma co się stresować, trzymam za Waszą trójeczkę kciuki

Anecia1111 placki ziemniaczane? Jejku jak dawno ich nie jadłam...
A na zdjęcia czekam!!!!!
Najgorsze, że dopiero jak już tak jesteśmy zaawansowane to ludzie zaczynają nas zauważać...

No ale cóż ważne, że w ogóle zauważają...
Lea28 no to gratuluję wizyty..ja też już dokłądnie wiem jak Olek w brzuszku siedzi. Na dole główka - po lewej stronie kregosłup plecki, wyżej pod piersiami pupcia, a po prawej nóżki i rączki, którymi wierzga jak koziołek

Black_Opal najważniejsze, że lekarz potwierdził, że wszystko jest w porządku , a dziecię rośnie rzeczywiście szybko, bo generalnie teraz średnio 200gr na tydzień, więc u Was nadprogramowe 100gr

A jak jest ułożone dzieciatko u Ciebie w brzuszku?
Wuzelek no to rewia mody będzie na porodówce

Klapeczki do szlafroczka heheh

BOSKO, tak trzymać

Może na all żółte się znajdą...
fiuufiuu nie możliwe -dentysta w deficycie? Trzymaj się do poniedziałku...
panienka gratuluję udanej wizyty
monika8112 i tego mi brakuje. Moje białe racice wołają o słońce...jestem taka blada...zazdroszczę tego smażenia na słonku

ojjj wykorzystaj ten czas...
Bogusia86 dokładnie można tylko westchnąć

Faceci to faceci...a wózeczek Tako jest ok, my też patrzymy na ceny i stąd bexa...maxi cosi makabrycznie drogie...