bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
no wkoncu posprzatane w domku .... teraz jestem odprezona po orzezwiajacym prysznicu heheh a potem szkola rodzenia
)))))))))))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tam juz w kompletnej ciszy delektujac sie cyrkowymi popisami malej udalo mi sie zmruzyc oko...
za kawalek poduchy w zyciu nie dam). Ze starej poszewki na koldre uszylam takiego weza dlugiego, no i z tej samej poszewki powloczke na weza. Jako wypelnienie kupilam w markecie budowlanym kulki styropianowe - do wypelniania workow sako itp. - no i metoda prob i bledow dosypywalam i odsypywalam tych kulek zeby sie waz dobrze ukladal. Teraz znowu musze dosypac bo sie juz ulezaly, zawiazuje wewnetrzna i zewnetrzna tasiemke i spie jak ta lala. Tatus nazywa ja poduszka rozwodowka:-) i dodatkowo co wieczor musze ja spod niego wyrywac, suszy mi glowe chyba mu tez uszyje. Jak ktos chce to podam wymiary weza.Martuska ja nie biore juz od dluuuuzeszego czasu witamin , bo w pewnym momencie bylam "przewitaminizowana" i straszne mdlosci przez to. Witaminy tylko naturalne w warzywkach i owocach i moja gin mowi ze to ok. Teraz tylko pije magnez i od niedawna musze zelazo bo mi spada.![]()
Martuśka-ja nie brałam żadnych witamin od samego początku (tzn w pierwszych trzech miesiącach kwas foliowy)-moja ginka jest zwolenniczką naturalnych witamin
[
wlasnie nie mam ochoty ich brac i chyba bede to robic tylko wtedy, kiedy bede wiedziala, ze nie mam czasu zjesc porzadnie w ciagu dnia, zwlaszcza ze wyniki od poczatku mam b. dobre :-)witam :-)
od kilku dni mam na brzuchu takie małe czerwone krosteczki ,jest ich naparwde niewiele myślałam ,że to może po truskawkach , ale specjalnie od dwóch dni nie zjadłam żadnej,żeby to wyeliminować, ale to nie znika , miała któras z was może coś takiego ?może podpowiecie co to może być ?

Pajkaa-widzę, że Ty chyba wszystkie zakupy masz już za sobą-masz rację nie ma na co czekać
Kasiu zostało mi jeszcze do kupienia biustonosze dla mnie do karmienia i do czyszczenia pępka malego i termometr i wsio mam kupione
Bombusiu wychodzi na to, ze toxo przechodziłas
a to nasze lóżeczko
![]()
no skladalismy je 4 razyale sie udało
![]()

ja jeszcze nie...

na dole szczegóły.. ale jedziemy jak dziadzio przyśle mój akt urodzenia...
no ale wiesz co? podziwiam Cię...
już doczytałam...