monia.gryc
Fanka BB :)
Dziewczyny a jakie butelki są najlepsze? zamierzam karmić piersią,ale w razie czego wolę kupić parę butelek i podgrzewacz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

są małe i duze
Smoczki sa mięciutkie i Michał przy odstawieniu od cyca z tysiaca smoków tylko ten zaakecptował. Aventa są podobne ale większe a mały że jako wcześniak był naprawde mały i dławił się. Stąd mój wybór. A podgrzewacz..ja używałam chyba baby ono, bo jest też przystosowany do większych butelek ale wiadomo całą butelka Ci nie wiejdzie, tylko ten węższy spód. Ja tak też dawałam rady..chyba, że kupisz cały zestaw z podgrzewaczem tommee;-)Dziewczyny a jakie butelki są najlepsze? zamierzam karmić piersią,ale w razie czego wolę kupić parę butelek i podgrzewacz.
ale jakos tego nie widze hehe... sprobujemy, zobaczymy :-)

Ja juz poczytalam o butelkach i popytalam w aptece. Zamierzam kupic LOVI z serii aktywne ssanie:
LOVI
smoczek przypomina i wydluza sie, jak sutek mamy :-) zapewnia prawidlowe oddychanie przez nos, redukuje kolke ( ale to chyba wiekszosc redukuje ) i wspomaga niby rozwoj mowy i zgryzu :-)
Poza tym kupilam dzis pake Huggies'ów z serii New born :-)