reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja w pepco kupilam super bezrekawnik z lwem :) za 4.99 :) dobry jakościowo i lade :) i wiem ze body sa po 4.99 z tegho co zerkałam tez ladne :)
kasiu a jaki to bezrekawnik daj zdjatko:-)I jak bylas wczoraj w tej hurtowni??sorrki ze Cie tak mecze ale strasnzie mi sie podobaja te organizery:-)ale jak nie ma to kupie na allegro:-)

reklama
a jakie tam ciuszki kupujesz??dla malego??jakie cenki sa mniej wiecej??

Ja tam kupuję przede wszystkim dla małego. Np. komplecik krótkie spodenki z koszulka dałam za jeden 9,90 a za drugi 14,90. Bluzeczki są od 4 do 9 zł więc naprawde ceny przystepne. Poza tym ostatnioo kupiłam tam w prezencie dla koleżanki kieliszki do wina, małemu kupiłam jak już pisałam zabaweczki do kąpieli i jak patrzyłam w innych sklepach to jak za ta cenę są super. Konrad bardzo je lubi :))) Kupiłam mu tam też wiatraczek i komplet do piasku za 4 zł i ogólnie można tam znaleźć ciekawe rzeczy za małe pieniązki.

może teraz się uda ;-)

Załączniki

• DSC00049.jpg
    DSC00049.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00050.jpg
    DSC00050.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 23
Dobrze, dam znać... :)))

Teraz siedze na allegro i myślę nad zakupem osmozy i depilatorka dla siebie. Mój ma już kilka lat wiec przydałoby sie wymienić na jakiś lepszy model... :-)

Ostatnia edycja:
Ja chcę kupic 7781 bo jest dużo tańszy. Tez chciałam ten 7681 ale jak mam dopłacać tylko dlatego, że można go w wodzie używać to w moim przypadku jest zbędne gdyż nigdy w wannie bym go nie używała... Ja to muszę mieć światło dzienne bo ślepa jestem :-p

reklama
U mnie tez pepco jest i sie tam zaopatruje. Naprawde fajne ciuszki za niemal free:tak: tylko czasem trzeba uwazac na jakosc , bo do bawałny niektórym ubraniom daaaaaaaaleko:tak:
AZA , czy to Ty pisałąs , ze fotelik espiro optima nie przeszedł testów? jak tak to daj mi namiary na infoNie daje mi to spokoju:tak:

Do góry