martolinka
Mama i nie tylko :-)
Wczoraj w pepco kupiłąm zwykla pilke - rozowa nawet.Zrobiła furore

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas piłka tez jest najlepszaWczoraj w pepco kupiłąm zwykla pilke - rozowa nawet.Zrobiła furore![]()
ania nie powiedziałam mu w myśl zasady czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ;-) on pracuje do 18 to wiesz szybko nie zaskoczy że cos nowego a potem to już będzie stare zobaczymy...:-)kasiula, sprawdź czy zwykłą słomkę pociągnie to będziesz wiedzieć czy jest sens kupować. U nas bidonik się sprawdza
aga, a jak mąż zareagował na kolejny kubek?
Wczoraj w pepco kupiłąm zwykla pilke - rozowa nawet.Zrobiła furore![]()
a to chyba mocno musi zassac co ?
dalam zwykła słomkejakoś musi;-) mojemu to nie podpasowało
ja nie wiem myślę że to fajny pomysł :-) wiesz zamiast butli taki bidonik no bo w sumie już za chwilę będziecie musiały butli oduczać ja kupiłam za namową anian taki bidonik:-)Bidon Łyczek 300 ml Tommee Tippee BPA 0% 24+ (1145686485) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. (z tym ze on bez słomki) i dzisiaj juz powinien do nas dotrzeć :-)