Klara M
Fanka BB :)
Witam się tu i ja po długiej nieobecności....
Wróciliśmy z wakacji, żyjemy, ale generalnie nam lało i zimno było...
Nie daliśmy się, przetrwaliśmy, spacerowaliśmy, dolinki zdobywaliśmy....
Widzę, że tu ząbki królują- tyle ich powychodziło w czasie mojej nieobecności, że przepraszam ale gratuluję każdej mamusi i dziecku, ale z osobna pamiętam tylko ostatnia mamusię zaząbkowanego dziecka - Agniecha gratulacje dla Mateuszka!!!!
Miłego dnia babeczki........
No i mam pytanie z czystej ciekawości, czy wszystkie Wasze maluchy już samodzielnie siedzą?
e: no i widzę, że dietujecie.... ja nie, nie mam silnej woli, w ogóle nie mam woli w tym temacie....
Pasi fajnie, że masz nową lodówę
a pepsi sprzedaj 
Doricaa ja też idę do fryzjera, ale ja jestem przewidywalna, idę ściąć się tak jak zwykle więc podciąć
Wróciliśmy z wakacji, żyjemy, ale generalnie nam lało i zimno było...
Nie daliśmy się, przetrwaliśmy, spacerowaliśmy, dolinki zdobywaliśmy....
Widzę, że tu ząbki królują- tyle ich powychodziło w czasie mojej nieobecności, że przepraszam ale gratuluję każdej mamusi i dziecku, ale z osobna pamiętam tylko ostatnia mamusię zaząbkowanego dziecka - Agniecha gratulacje dla Mateuszka!!!!
Miłego dnia babeczki........
No i mam pytanie z czystej ciekawości, czy wszystkie Wasze maluchy już samodzielnie siedzą?
e: no i widzę, że dietujecie.... ja nie, nie mam silnej woli, w ogóle nie mam woli w tym temacie....
Pasi fajnie, że masz nową lodówę
Doricaa ja też idę do fryzjera, ale ja jestem przewidywalna, idę ściąć się tak jak zwykle więc podciąć
Ostatnia edycja:

i nowej lodowki
Choc niestety w ciagu dnia Agatka ciagle spi 3 razy po 30 minut