reklama
dziewczyny ile maleństwo może dziennie wypić harbatki - my podajemy z kopru włoskiego
herbatki/wody powinno się podawać dziecku tyle ile wypija jednorazowo mleka... czyli w 5 m-cu (czyli po 4 m-cu) życia jest to 180ml a w 6 m-cu (czyli po 5 m-cu) 210ml.
kinguunia a Ty karmisz piersią ?? bo elvie wiem, że tak, na piersi dziecko powinno już po ukończeniu 4 m-cy powinno próbować glutenu. na mleku modyfikowanym wprowadza się gluten po ukończeniu 5 m-cy
U nas pierwsza prawdziwa kupaa nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)
a myślałam że tylko jak tak to porównuje do modeliny i plasteliny
u nas taka sama qpka występuje.Katik
...jestem mamą...
dokladnie tak samo robie. Mam kaszke z Nestle...a ja pol lyzeczki zalewam wrzatkiem mieszam idaje do posilku
u nas identycznie - modelinaU nas pierwsza prawdziwa kupaa nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)

A ja cisnie to sie czerwona robi jak burak

dokladnie tak samo robie. Mam kaszke z Nestle...
Wlasnie dzisiaj po przemysleniu tematu kaszki zakupilam kaszke manne z nestle :-)
U nas pierwsza prawdziwa kupaa nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)
hehe my mowimy "dorosła kupa" :-)
a kasza manna jest bleeeeeee
ktos ma inny pomysl na gluten????
hehe my mowimy "dorosła kupa" :-)
a kasza manna jest bleeeeeee
ktos ma inny pomysl na gluten????
Sa takie ciasteczka od 7. miesiaca, chyba z hippa. Mozesz pokruszyc takie ciacho i dodac do owocka.
reklama