reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Przyszedł mi dziś kombinezon i FP-garnuszek klocuszek

Kombinezon super,nie jest strasznie gruby na szczęscie ( materiał wierzchni,coś w środku chyba jakaś ocieplinka i polarek) ,jak D przyjedzie to go ubiorę i cyknę fotkę :-) kupiłam też dzis szaliko-golfik i rękawiczki pezpalców na sznurku hihi,skarpetusie po domciu :-) zamówiłam też czapkębo wszystkie były na 52 a ja chce 46-48 i po niedzieli ma być super piltka sztruksowa z misiem w srodku hihi ...no i jeszcze buty...

wchodzę do sklepu zeby się zorientowac jakie są i jakie ceny...ogladam i bez cen patzrę..zazartowałam do sprzedawczyni "czy wszytskie buty są bezcenne"? ona podeszła i mi mówi ze te 159 te 160 ..oczy wybałuszyłam mówię "jeju ale drogie" a ona " tu mamy za 129 zł"mówię jej żeby mi jużnie pokazywałabo badzo drogie...to mi tekst rzuciła " to inne są na bazarze"...no to ja jej
"na bazar sama sobie Pani idzie ,dobre buty kupię w DAichamnie na przykład" i wyszłam...chamica zasrana ...grrrr się wkurzyłam na maksa....

a FP garnuszek Igorek totalnie olał ,pobawił się trochę mimo że schowałam wszytsko inne,to się rozbeczałi chciał swój ulubiony garnek...

Oooo to kombinezon zamawiać mówisz? :)

jak można coś takiego powiedzieć potencjalnemu klientowi :wściekła/y::wściekła/y: co za kretynka , przecież to że mówisz że drogie to nie znaczy że nie kupisz
u mnie w sklepach wyprzedaże więc się można obłowić za grosze :tak: ,wczoraj kupiliśmy jeszcze jedną czapkę , spodnie i bodziaka :-)

Przyszedł mi dziś kombinezon i FP-garnuszek klocuszek

Kombinezon super,nie jest strasznie gruby na szczęscie ( materiał wierzchni,coś w środku chyba jakaś ocieplinka i polarek) ,jak D przyjedzie to go ubiorę i cyknę fotkę :-) kupiłam też dzis szaliko-golfik i rękawiczki pezpalców na sznurku hihi,skarpetusie po domciu :-) zamówiłam też czapkębo wszystkie były na 52 a ja chce 46-48 i po niedzieli ma być super piltka sztruksowa z misiem w srodku hihi ...no i jeszcze buty...

wchodzę do sklepu zeby się zorientowac jakie są i jakie ceny...ogladam i bez cen patzrę..zazartowałam do sprzedawczyni "czy wszytskie buty są bezcenne"? ona podeszła i mi mówi ze te 159 te 160 ..oczy wybałuszyłam mówię "jeju ale drogie" a ona " tu mamy za 129 zł"mówię jej żeby mi jużnie pokazywałabo badzo drogie...to mi tekst rzuciła " to inne są na bazarze"...no to ja jej
"na bazar sama sobie Pani idzie ,dobre buty kupię w DAichamnie na przykład" i wyszłam...chamica zasrana ...grrrr się wkurzyłam na maksa....

a FP garnuszek Igorek totalnie olał ,pobawił się trochę mimo że schowałam wszytsko inne,to się rozbeczałi chciał swój ulubiony garnek...

Tez mamy taki garnuszek :-) malemu się podoba, ale nam już te pioseneczki obrzydły, bo ilez można :-/ ale ważne, że mały ma frajdę.
A z tymi butami to dobrze suce powiedziałaś!

Dziś troszkę obkupiłam dziewczyny w Pepco. Julce śliczny komplet, czapka i szalik, taki ciemny róż z przeplataną srebrną nitką za 18 zł i rękawiczki za 5 zł, Joasi włochate rękawiczki z jednym palcem za 5 zł na sznurku oraz super bluzeczkę za 10 zł. Tam wogóle dostawa i gdybym miała kase kupiłaqbym pół sklepu :D

A i na fotce kozaczki które też w Pepco kupiłam, za 24,99 zł. Żeby w wózku miała ciepło w nóżki bo do chodzenia kupię już jakies porządne.

Zobacz załącznik 290664Zobacz załącznik 290665

DZIEWCZYNY, OLICA w szczególności do Ciebie piszę bo niezadowolona byłaś ze skarpet z Lidla. Z chęcią je odkupię. Kto jeszcze ma i chce sprzedać?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś troszkę obkupiłam dziewczyny w Pepco. Julce śliczny komplet, czapka i szalik, taki ciemny róż z przeplataną srebrną nitką za 18 zł i rękawiczki za 5 zł, Joasi włochate rękawiczki z jednym palcem za 5 zł na sznurku oraz super bluzeczkę za 10 zł. Tam wogóle dostawa i gdybym miała kase kupiłaqbym pół sklepu :D

A i na fotce kozaczki które też w Pepco kupiłam, za 24,99 zł. Żeby w wózku miała ciepło w nóżki bo do chodzenia kupię już jakies porządne.

Zobacz załącznik 290664Zobacz załącznik 290665

DZIEWCZYNY, OLICA w szczególności do Ciebie piszę bo niezadowolona byłaś ze skarpet z Lidla. Z chęcią je odkupię. Kto jeszcze ma i chce sprzedać?

zaszalałaś hihi
Dziunka a co z tymi buciakmi nie tak ze do chodzenia się nie nadają??

zajebiste te bodyyyy :-)
a bojóweczek zazdroszczę :-) sliczniutenkie

Do góry