reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Lotka ja mam parowar elektryczny trzypoziomowy . Taki jak ma Ania sm. I jestem bardzo zadowolona. Gotuje zazwtczaj na 3 poziomach wszystko razem- miesko , warzywka , ziemniaczki.. tylko ryby gotuje osobno , bo wszystko przechodzi jej zapachem:)

reklama
aaa no i kupilam spodnie do kurtki na zime :d za całe 7 zł dziś miała wysłac kobieta to mam nadzieje ze bedzie jutro :)
1a91cc480de4.jpg

aaa no i kupilam spodnie do kurtki na zime :d za całe 7 zł dziś miała wysłac kobieta to mam nadzieje ze bedzie jutro :)
Zobacz załącznik 291162

Fajniutkie :):) a na jaki rozmiar kupilas?? bo ja nie wiem jaki kupic..... maly ma ogrodniczki cos w tym stylu ale jesienne z delikatniutką ocieplinką na 80 i sa na styk, wiec na zime mam kupic 86:szok:?? z drugiej strony co firma to inny rozmiar........wiec myslalam zeby idac na zakupy wziasc te jesienne ogrodniczki i poprzymerzac je do siebie i kupic wieksze, nie patrzac na rozmiar. Boje sie ze z allegro nie trafie rozmiarem ;/ a w tych markowych ogladalam poki co widzialam tylko komplety za jedyne 169 zł ;/ wiec został mi targ ale dziecka nie bede tam rozbierac :(

Ostatnia edycja:
Fajniutkie :):) a na jaki rozmiar kupilas?? bo ja nie wiem jaki kupic..... maly ma ogrodniczki cos w tym stylu ale jesienne z delikatniutką ocieplinką na 80 i sa na styk, wiec na zime mam kupic 86:szok:?? z drugiej strony co firma to inny rozmiar........
ten 80 z cm wychodziło ok ... zobacyzmy jak dojdzie oby na poczatek był dobry bo kurtke tez mam taka jakby na terac i bede musiala wieksza kupic i jak ogrodniczki beda wieksze kupie sama kurtke do nich a jak na teraz to juz komplet :)

ten 80 z cm wychodziło ok ... zobacyzmy jak dojdzie oby na poczatek był dobry bo kurtke tez mam taka jakby na terac i bede musiala wieksza kupic i jak ogrodniczki beda wieksze kupie sama kurtke do nich a jak na teraz to juz komplet :)

Niom to niezle wymyslilas :tak: ja mam komplet na teraz, a tą zimową grubą kurtałke na duze mrozy mam z delikatnym rozmiarowo zapasem tak mysle ze na nowy rok {no chyba ze znowu mi śmignie w m-c jakies 3 cm}, i ogrodniczki tez potrzebuje ciut wieksze w takim razie :)

Laseczki jutro chcemy mlodemu kupic o takie cudo : SUPER MUZYCZNY INTERAKTYWNY BĘBENEK MALUSZKA!!!( (1251167074) - Aukcje internetowe Allegro
na roczkowej imprezie mały był tym zachwycony. Podobno w tesco taniej niz na allegro- zobaczymy :)
rewelacja ten bebenek a ile w tesco kosztuje??i ceny w calym kraju w tesco beda takie same bebenka??
Dziewczyny a macie WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1256842985) - Aukcje internetowe Allegro ???? mysle zeby dla Pawcia Kupic na urodziny ... nic innego mi do głowy nie przychodzi

Mama i Marcel ... ta zabawka jest swietna ale ona wymiarowo mała widzialam z Ikei duze i nei drogie
Mi sie tez podobaja takie wielkie ciezarowki i sadze ze to bardzo dobry prezent dla chlopca...sama bym sie takim pobawila hehe

reklama
Do góry