reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Laseczki jutro chcemy mlodemu kupic o takie cudo : SUPER MUZYCZNY INTERAKTYWNY BĘBENEK MALUSZKA!!!( (1251167074) - Aukcje internetowe Allegro
na roczkowej imprezie mały był tym zachwycony. Podobno w tesco taniej niz na allegro- zobaczymy :)

Super! My kupiliśmy zwykły bębenek - tylko pałeczki musiałam pochować bo bałam się że jak się z nimi wywróci w buzi to będzie niezaciekawie. Ale młoda świetnie sobie radzi, uderza czym popadnie, np. łopatką :D

reklama
Super! My kupiliśmy zwykły bębenek - tylko pałeczki musiałam pochować bo bałam się że jak się z nimi wywróci w buzi to będzie niezaciekawie. Ale młoda świetnie sobie radzi, uderza czym popadnie, np. łopatką :D
u nas bebenek tez zwykły i furore zrobil i jak Ty musiałam schowac pałeczki bo wkladał do buzi i z nimi biegał ... a Paweł teraz lapie w jedna reke bębenek a druga ręką <PALCAMI> delikatnie uderza śmiesznie to wyglada:) hahahahah :D

znalazłam ten z Tesco

http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/

Ostatnia edycja:
Kasia u nas chrzestna na roczek kupuje taką i jeszcze do tego przyczepkę podobno wytrzymałość 150 kg :-):-) to ja też będę na niej jeździć:-)

Aga a jak wyglada ta dodatkowa przyczepka do tej wywrotki??ja widzialam kiedys taki wielki samochod z przyczepka w tesco chyba za 99zl i mial jeszcze klocki:-)

to juz wiem co dam Kacprowi na urodzinki takie autko z przyczepka idealny prezent dla chlopaka tylko w sklepie musze polukac czy cos podobnego jest:-)

chcialam tez ta kostke i ciuchcie co Ulenka polecala ale nie wiem czy nie zapozno juz na takie zabawki??jak myslicie??

Kasia a Ty kupujesz na pewno ta wywrotke??

Ja kostkę naprawdę polecam, bo tutaj jest tyle kombinacji, muzyka gra i świeci światełko gdziekolwiek się nie nacisnie. Mały nie bawi się niczym tam długo jak tym, każda strona inna itd. Ja polecam!!! Ciuchcia też jest super - mały zamiera i patrzy się na nią a ona jeździ cały czas, jak tylko się do czegoś dotknie zmienia kierunek jazdy. Ciuchcię ma ten sam sprzedawca co kostkę.

to juz wiem co dam Kacprowi na urodzinki takie autko z przyczepka idealny prezent dla chlopaka tylko w sklepie musze polukac czy cos podobnego jest:-)

chcialam tez ta kostke i ciuchcie co Ulenka polecala ale nie wiem czy nie zapozno juz na takie zabawki??jak myslicie??

Kasia a Ty kupujesz na pewno ta wywrotke??
tak wywrotka + przyczepa :) wyjdzie lekko ponad 100 zł z przesyłka :)

Już za rogiem czeka nas zima... :/
Macie już dla swoich pociech kombinezony??
Ja właśnie Hanulce jeszcze nie kupiłam... Nie wiem jaki - jedno czy dwuczęściowy lepszy?? Jaki rozmiar jak teraz nosi 80, tak żeby starczyło na całą zime
Jak wy rozwiązujecie ten problem??

reklama
Do góry