reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

wiecie co zasyanawialam sie nad kupnem "normalnego" lozka dla Pawla tak zebym mogla dosunac lozko jego do mojego i sama nie wiem ... u brata w pokoju stoji jego stare jak był mniejszy to rodzice kupili ale obawiam sie usypiania nocnego ... zazwyczaj kladziemy do lozeczka i wychodzimy i on spi ... a teraz bedzie uciekał :o

cos tego stylu http://allegro.pl/kanapa-dziecieca-kubus-tapczan-tapczanik-producent-i1264581671.html

reklama
Dziewczyny, te kanapy typu co pokazała Ilona czy Kasia są o kant dupy rozbić, i to mówię ja, kobieta tapicera. Najwygodniejsze jest łóżko.
Spójrzcie, każda część ma pod materacem dechę, pianka w materacu z czasem się wyrabia i wtedy te dechy wbijają się w plecy. Ta kanapę co pokazała Ilona ma w wersji dla dorosłych moja babcia, Adam już ją poprawiał 3 razy, średnio raz na pół roku, aż w końcu babcia kupiła sobie materac i go położyła sobie na tą kanapę.
Za to to co pokazuje Kasia miała kiedyś Julia. W pewnym momencie te poduchy oklapną i deska z drugiej części będzie się wpijać w plecy czy biodra dziecka. U nas taka wytrzymała niedługo, w końcu kupiliśmy zwykłą kanapę - taki tapczan.

cholera, kupiłam sobie bolerko na to slubownaie w środę, bo nie mama co na siebie wlożyć, (bo jedyną sukienkę mam na ramiaczka). Dosłownie za ostatanie pieniądze (nie wiem jak do poniedziałkowej wyplaty dociągniemy) i dziwię się czemu jesczez nie przyszło. Pytalam kiedy będzie, 0 odzewu i dzis dopiero przeczytałam "o mnie" a ta, ze wysyłają w ciągu 7 dni robczych. Cholera!!! przyjdzie juz po pasowaniu :((((( i co ja zrobię??

DANVERA BOLERKO BO4 r.50 -9 KOL. kr.rękaw SATYNA (1269154959) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny, te kanapy typu co pokazała Ilona czy Kasia są o kant dupy rozbić, i to mówię ja, kobieta tapicera. Najwygodniejsze jest łóżko.
Spójrzcie, każda część ma pod materacem dechę, pianka w materacu z czasem się wyrabia i wtedy te dechy wbijają się w plecy. Ta kanapę co pokazała Ilona ma w wersji dla dorosłych moja babcia, Adam już ją poprawiał 3 razy, średnio raz na pół roku, aż w końcu babcia kupiła sobie materac i go położyła sobie na tą kanapę.
Za to to co pokazuje Kasia miała kiedyś Julia. W pewnym momencie te poduchy oklapną i deska z drugiej części będzie się wpijać w plecy czy biodra dziecka. U nas taka wytrzymała niedługo, w końcu kupiliśmy zwykłą kanapę - taki tapczan.

Dziunka nie wierze!!!! Wiesz kim jest mój N z zawodu-TAPICEREM hehehhehe

super a co jest ze sklepu?gdzie takie super body i bluzki z dl rekawem kupilas??a taki dinus ile??podoba mi sie bardzo:-)

gie-oska bodziaki sa z reala za 12,99 za szt. bluzeczki akurat wypatrzyłam na allegro :) średnio po 9 zł za szt (nowe) + przesyłka, a dinozaur kosztował cos niecałe 70 zł z przesyłką - używany ale wyglada jak nówka :)

reklama
nie znam się na kanapach ale uważam że nie ma to jak dobry materac , a stelaż do niego można kupić gotowy albo samemu zrobić ;-)
cholera, kupiłam sobie bolerko na to slubownaie w środę, bo nie mama co na siebie wlożyć, (bo jedyną sukienkę mam na ramiaczka). Dosłownie za ostatanie pieniądze (nie wiem jak do poniedziałkowej wyplaty dociągniemy) i dziwię się czemu jesczez nie przyszło. Pytalam kiedy będzie, 0 odzewu i dzis dopiero przeczytałam "o mnie" a ta, ze wysyłają w ciągu 7 dni robczych. Cholera!!! przyjdzie juz po pasowaniu :((((( i co ja zrobię??

DANVERA BOLERKO BO4 r.50 -9 KOL. kr.rękaw SATYNA (1269154959) - Aukcje internetowe Allegro
zadzwoń do nich i powiedz że zależy Ci na czasie i że prosisz żeby Ci to szybko wysłali,ja tak nie raz robiłam jak się zbliżał dzień wyjazdu a nie wszystko przyszło ;-)

Do góry