reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Mama Ty to potrafisz biznesy zakupkowe robić :-)
Mi tylko raz mąż kupił piżamki Disneya 3 szt za ok 50 zł w realu i teraz mam : każda ma inną długość po praniu, skurczyły się, w jednym na szyjce puściły szwy itd. itp. Ja już nigdy więcej się nie skuszę. Ale Twoje ciuszki piękne!

ILONAAAAAAA przyznać się - naśladujecie nas??? Nawet Wam córka wyszła, no, no, no nie ładnie!! Normalny matrix :D
Jedno jest pewne, jak się poznamy w realu to albo zagryziemy na smierć , albo pokochamy nad życie :D

ILONAAAAAAA przyznać się - naśladujecie nas??? Nawet Wam córka wyszła, no, no, no nie ładnie!! Normalny matrix :D
Jedno jest pewne, jak się poznamy w realu to albo zagryziemy na smierć , albo pokochamy nad życie :D

Ja już cie pokochałam-hahhahahhahah jakie wyznanie. A tak na poważnie to mamy tyle ze soba wspólnego ze szok w trampkach. Musimy sie kiedys spotkac bo jestem bardzo ciekawa jak zyje moja siostra blizniaczka ;-)

Musimy sie kiedys spotkac bo jestem bardzo ciekawa jak zyje moja siostra blizniaczka ;-)

W biedzie, kochana, w biedzie :D
To co za tydzień wsiadamy w auta i spotykamy się połowie drogi. Pelplin, Gniew, coś w ten deseń :D ew. Wy do nas na andrzejki, my do Was na sylwestra, bądź na odwrót :D No i ferie zimowe za pasem.
Koniec końców, w najgorszym razie widzimy się w wakacje :D

W biedzie, kochana, w biedzie :D
To co za tydzień wsiadamy w auta i spotykamy się połowie drogi. Pelplin, Gniew, coś w ten deseń :D ew. Wy do nas na andrzejki, my do Was na sylwestra, bądź na odwrót :D No i ferie zimowe za pasem.
Koniec końców, w najgorszym razie widzimy się w wakacje :D

Dziunka w tych czasach to rzadko komu sie przelewa. Niestety. Jesteśmy umówione ;-) Może nie za tydzien-bo my przed wyplata hehe ( jak zawsze ;-/ )

reklama
Do góry